Quan comença el Nadal? Hi ha qui diu que amb l'arribada de les vacances. Altres, amb el tret de sortida del Black Friday. I per a alguns, des que s'encenen els llums als carrers. Però els més llaminers ho tenen clar: és Nadal quan ja es poden gaudir dels dolços típics d’aquestes festes.
Els responsables de Santagloria Coffee & Bakery, una de les cadenes de pastisseria i cafè més de moda a la nostra ciutat, amb nombrosos locals estratègicament repartits pels barris més concorreguts, són molt conscients d’aquesta realitat. Per això, des del 12 de novembre, Santagloria posa en marxa la seva campanya de Nadal, amb els sabors més irresistibles d’aquesta època de l’any com a protagonistes.
I quines opcions hi ha? Moltes... i molt variades. Entre les estrelles, els tortells de Reis, amb la tradicional corona, la fava i la sorpresa al seu interior. A més, aquest any hi ha una raó més per demanar-ne un: per cada tortell que es vengui, Santagloria donarà 1 euro a l'ONG Acción Contra el Hambre. Altres optaran pel panettone, d’elaboració italiana, disponible en dos formats: el de 1/2 quilo i el mini panettone, tots dos en versió de fruita o de xocolata.
A banda, mereixen un capítol especial els productes més innovadors de Santagloria per aquest Nadal: el pastís de vellut vermell, la berlina farcida de torró i la Glòria de torró o de violetes. Sense oblidar un dels més demanats: el Gloriós de Nadal, una beguda de torró i cafè amb llet d’ametlles, nata muntada, cacau en pols i granet d’ametlla, amb un toc daurat.
Amb què us quedeu? Amb el gust de Santagloria de les festes més dolces.