Com mitja humanitat, durant la pandèmia en Jordi Mestres –torrador, Nomad Coffee– i l’Oswaldo Brito –xef, ex-Mano Rota– van fer pa a casa. Pa de Kilo, un forn on hi hagué el Barcelona-Reykjavik (recordat per la qualitat i les clatellades). A Pa de Kilo opten per fer un producte artesà i assequible, de cara al barri: farines ecològiques moltes a la pedra, fermentacions lentes i un catàleg curt i rellevant: pa de quilo, xapata, pa de quilo integral (i un xic de brioixeria). Alvèols, acidesa, molla densa. Pa del bo, ni més ni menys: es nota la fermentació lenta en el seu excel·lent pa de kilo, amb un 30 % de massa mare, una crosta gruixuda i una molla densa i humida, d'aquells que al tercer dia i amb un cop de torradora et fan un entrepà exquisit per esmorzar.
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Dr. Dou, 12
- Barcelona
- Transport
- M: Catalunya
- Horaris
- De dt. a ds. de 10 a 21 h. Dg. i dl. tancat
Discover Time Out original video