No són la pastisseria més antiga de Barcelona –va obrir el 1970, res comparat amb les glòries burgeses d'abans de la Guerra Civil– però sí que juguen un paper clau a l'hora d'introduir innovacions en la producció artesana de dolços. Han convertit en clàssics pastissos de creació pròpia com el Martinica –sabors d’estiu a base de mousse de coco, interior cremós de pinya i pa de pessic amb daus de pinya– i alhora tenen tot el repertori de tortells i braços de gitano que vol emportar-se a casa la senyora de la part alta de Muntaner els diumenges al matí.
Ara bé, els seus croissants són un punt i apart: tenen en el seu poder el títol del Millor Croissant Artesà de Mantega del 2016, del 2019 i 2022, tota una fita. Excell·leixen en els paràmetres clàssics: una forma del tot regular, amb un amuntegament de capes de pasta fullada finíssimes, i un alveolat interior que el converteix en un petó de mantega eteri. Llaminers, el seu croissant de xocolata també és dels que tenen club de fans.
Els trobareu a Muntaner, 566 i a Calvet, 15.