Esmorzars i berenars de luxe. L'any 1999, la Conxita Morell i en Lluís Bruguer van obrir una petita pastisseria al carrer Manlleu núm. 83. Sis anys després i no gaire lluny, van ampliar el negoci amb un segon local molt més gran per fer-hi una fleca, pastisseria i cafeteria. A la mestressa la veureu amunt i avall del taulell i al seu fill Lluís, a l'obrador. No és cap secret; en matèria dolça, el Bruguer és dels millors llocs de la comarca i probablement de tot Catalunya. Claven els productes de calendari (panellets, coca de llardons, tortell de Reis, mona, coca de Sant Joan, etc.) i els clàssics internacionals (Sacher, Saint Honoré, panettone, etc.). La brioixeria també és cosa fina; el croissant d'albercoc compta amb una legió de fans. Tampoc hi falta el pa de pessic pels turistes, visitants i 'pixapins' que van a Vic a passar el dia.
Time Out diu
Detalls
Discover Time Out original video