Pastisseria Hofmann
Pastisseria Hofmann

Pastisseria Hofmann

  • Botigues | Pastisseries
  • Ciutat Vella
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

És la pastisseria d'una de les grans dames de la nostra cuina, Mey Hoffman, creadora, el 1982, de la prestigiosíssima escola d'hostaleria del mateix nom i de l'estrellat restaurant el 1992. Hi ha moltes temptacions, però el croissant de mantega normal, farcit de gerds o de massapà, demostra que són veritables mestres del dolç.

Qualsevol producte o especialitat el trobareu en la millor de les versions possibles, bé sigui un luxuriant rotlle de canyella –gran, contudent, amb un sucre glaç que el fa més cruixent que esponjós– i desficis clàssics com una tarta de brownie amb cremós de xocolata, o macarons. Si n'esteu tips de la degradació industrial que han sofert pastes con la napolitana, aquest és el lloc per a reconciliar-vos-hi.

Detalls

Adreça
Flassaders, 44
Ciutat Vella
Barcelona
08003
Transport
Jaume I (M: L4)
Horaris
Dl a dc, de 9 a 14 i de 15.30 a 20 h. Dj, a ds, fins les 20.30 h. Dg, de 9 a 14.30 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà