La 'pâte à choux' –o 'choux'– és una elaboració cabdal en la pastisseria francesa, d’ingredients senzills (una pasta de farina, mantega, ou, sucre i sal) però amb un punt de cocció precís complex. Dos catalans i dos francesos –el pastisser és l’Aberto, que ve de la partida dolça del Mandarín– han obert Patachou, una preciosa pastisseria cafeteria amb obrador. Les seves especialitats són la 'pâte à choux' –de sabor neutre, esdevé un continent incomparable per a delicadeses com el 'chou' de mousse de gianduja amb cor de praliné– i els 'éclairs', com el de coco, vainilla i xocolata. Fan de tot, però sobretot hi trobareu pastisseria d’alta cuina a preu de la de fer la pasta i el cafè (de nivell d’especialitat, però).
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Roger de Llúria, 114
- Barcelona
- 08037
- Horaris
- Dl. a dv., de 9.30 a 19.30 h Ds. de 10 a 15 h
Discover Time Out original video