Postres rodones per endolcir un dia màgic

El tortell de Reis de Triticum by Moritz
Tortell de Reis by Triticum i Moritz
Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

El de Reis és un dels dies més especials de l’any per als petits de la casa i també per a les seves famílies. Una ocasió que bé es mereix unes postres a l’altura. Després d’un bon dinar, d’obrir els primers regals i de preparar les copes de cava, arriba un dels moments més esperats de les festes nadalenques: el d’encetar el tortell de Reis! Moritz vol que aquest pastís sigui més especial que mai i per això ha posat a la venda el Roscottone, una versió elaborada amb ingredients de primera qualitat pels forners de Triticum. 

Si aneu a la Moritz Store trobareu dos tipus de Roscottone: en tenen un de massapà fet amb vainilla de Madagascar i fruites confitades (taronja, cirera i meló). Si sou xocolaters, l’altre Roscottone de Triticum us resultarà encara més temptador: està fet amb perles de xocolata negra Valrhona i pasta gianduja Valrhona –que està preparada a base de cacau, mantega de cacau, avellanes, sucre i lecitina de soia–. 

A més, aquestes postres tan especials combinen la modernitat i la tradició: recordeu que, si el vostre tros de tortell porta la fava, cal que el pagueu. Però si sou els afortunats en mossegar la figureta, sereu coronats i convertits en els reis i reines de la celebració! La manera més dolça de rematar unes festes nadalenques gastronòmiques és compartir amb la gent que estimeu el Tortell de Triticum by Moritz: un pecat reial que no requereix penitència! 

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat