És un orgull poder dir que el millor panettone d'Espanya està a Barcelona. I no surt d'un forn de pa amb amos italians o d'un centenari. No, el trobareu a la pastisseria japonesa Ochiai, que també es va endur el premi al Millor croissant de mantega el 2013. Al concurs s'hi van presentar més d'una trentena de participants de tota Espanya i un jurat format per experts del sector de la pastisseria va avaluar l'aparença, el tall, l'olor, la textura i el gust, i el panettone d l'Ochiai va arrassar!
El fan de fruita (amb taronja i llimona confitades amb panses) de xocolata, de gianduja (pasta d'avellana amb xocolata amb llet) i de te verd (xocolata blanca amb te verd, gingebre i llimona confitada). Feu la comanda ja!
Segur que teniu a casa més d'un aficionat a la cuina. Cuiners professionals frustrats que es passen el dia provant receptes noves, comprant estris d'última generació i enganxats a programes de cuina de tots els continents. A més de portar-los a dinar o sopar a algun dels millors restaurants de la ciutat o a algun amb estrella Michelin, els podreu fer feliços amb algun d'aquests regals que hem seleccionat especialment per a ells i elles. S'han acabat els típics davantals de conya i els kits per fer còctels que agafen pols a l'armari!
NO T'HO PERDIS: Trobareu més joies en aquestes botigues de regals originals.