Girona no va curta de bones pastisseries, però Rocambolesc Confiteria juga en una altra lliga: la del caprici creatiu. Rocambolesc Confiteria és la darrera criatura dolça de Jordi Roca i Alejandra Rivas, oberta al centre de Girona el 2022, just al costat de la seva coneguda gelateria. El local té l’aire juganer i fantàstic que ja és marca de la casa, però aquí el gelat deixa pas a galetes, bombons, mones de Pasqua, torrons i altres llaminadures i especialitats de pastisseria festiva, però sempre amb el toc Roca.
En un moment determinat, la creativitat dolça de la gelateria Rocambolesc es va escapar de les manes de Rivas i Roca, i van decidir obrir un espai on el topping fos el protagonista, però també van anar més enllà. Hi ha articles molt curiosos, com els confits o carambines (caramels de llarga conservació), núvols, gominoles i rajoles de xocolata. Per exemple, la carambina Ultravioleta combina nabius liofilitzats recoberts de xocolata blanca amb essència de violeta. I també hi ha altres productes més visuals que gustatius, com figures de mantega de cacau modelades amb motlles 3D.