I qui és Rosah, us preguntareu. Doncs, en realitat, són dues amigues; la Rocío Somalo i la Sarah Mordecai, pastisseres formades a Espaisucre. Durant una dècada, salten de restaurant a restaurant (algun Michelin inclòs) fins que comencen a fer pastissos a casa. De casa passen a una 'dark kitchen' (una cuina compartida amb altres negocis), i de la dark kitchen al seu actual obrador de Sant Gervasi. La mala notícia és que encara no tenen botiga física per a la venda directa, però temps al temps, eh. La bona notícia és que s'espavilen la mar de bé amb els encàrrecs. A la carta; galetes, cupcakes, magdalenes, 'plumcakes', 'custards', pastissos i 'cheesecakes'. Creacions de base tradicional i molta tècnica amb girs personalíssims i originals. Un exemple? El pastís-homenatge al Petit-suisse de maduixa, que és directament mereixedor d'una ovació al Camp Nou. Un altre? El clàssic i canònic pastís de xocolata i avellana. Ladjectiu irresistible li queda curt.
Time Out diu
Detalls
Discover Time Out original video