Albert Roca és un mag de la brioixeria: Ha guanyat el premi al Millor Croissant de Mantega d'Espanya en dues ocasios: el 2009 i el 2018. Ben merescut: el seu croissant de mantega és un prodigi de fi alveolat i equilibri entre dolç i salat, i el seu croissant de xocolata, de potent xocolata negra i alhora finíssim alveolat de mantega, és potser el millor que he tastat mai. Roca ha convertit la pastisseria mare, Badia Roca, en Sant Croi, i el canvi ha servit per eixamplar l’oferta de l’espai –sucs, entrepans– però l’esperit és el mateix: innovació amb un peu en la tradició.
És una fantàstica pastisseria d'autor, on Albert Roca deixa via lliure a la seva creativitat. Segueix les tesis de Ferran Adrià: “Per mi, innovar és un dogma de fe personal. Innovar és no copiar”. Ara bé, en el seu cas la innovació qualla en receptes sòlides, i s’aplica tant en pastissos on la fantasia no s’allunya del fet terrenal (un borratxo a la mexicana!, un pastís d’arròs amb llet del Montsià!) com en les pastes nostres de cada dia. També és un gelader superlatiu: el 2022 va ser mereixedor al premi de Campió d'Espanya de Gelateria amb un gelat inspirat en el Viatge a la Lluna de Mélies