1. Suca'l Poblenou
    Foto:Suca'l Poblenou Suca'l Poblenou
  2. Suca'l Poblenou
    Foto:Suca'l Poblenou Suca'l Poblenou
  3. Suca'l Poblenou
    Foto:Suca'l Poblenou Suca'l Poblenou
  4. Suca'l Poblenou
    Foto:Suca'l Poblenou Suca'l Poblenou

Ressenya

Suca'l Poblenou

4 de 5 estrelles
  • Botigues | Pastisseries
  • Provençals del Poblenou
  • Crítica de Time Out
Ricard Martín
Publicitat

Time Out diu

Cap allà el 2014, el mexicà Tonatiuh Cortés va obrir Cloudstreet Bakery a Barcelona, una fleca i pastisseria artesana de llarga fermentació i massa mare, cosa que aleshores no era tan habitual (i encara ho era menys que el forner fos músic especialitzat en medieval, que és el que Cortés va venir a estudiar a Barcelona). El 2024, just quan va guanyar el premi al Millor Panettone del Món, Cloudstreet va canviar el nom a Suca'l, en honor a l'acte, esclar, de sucar el seu meravellós pa de pagès –o integral amb llavors– en un bon guisat, o de submergir un bon croissant en un cafè (ells en tenen d'especialitat, preparat amb solvència de barista). 

A Suca'l Poblenou trobareu els pannetonne que l'han fet famós, esclar, però també la brioixeria de forner clàssica catalana i mexicana, sobretot enfocada a les festivitats: una coca de forner impecable, panes de muerto mexicans, el tortell de reis o la coca de Sant Joan. Però també bagels, roll de canyella, croissants o aquells panets anomenats english muffin. Tot ho fan bé, bo i elegant, i podreu esmorzar-hi dolç o salat amb totes les garanties (el seu bikini de pa de pagès és tot un èxit).  

Detalls

Adreça
Fluvià, 113
Barcelona
08019
Horaris
De dl. a dv. de 8 a 19 h. Ds. i dg. de 9 a 15 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà