Tradició de massapà i pinyons

Arriba la castanyada i els panellets dels flequers d’alta gastronomia Triticum
Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

L'estiu ja queda força lluny, però no us poseu tristos: la tardor també té moltes coses bones, com les fulles seques, els bolets i, sobretot, els panellets! Uns dels grans protagonistes de la castanyada que voldríem menjar durant tot l’any… A l’obrador de la Moritz, els forners de Triticum són uns grans especialistes en tradicions catalanes i elaboren uns panellets que us endolciran la vida. Fan servir ingredients d’alta qualitat i treballen amb una recepta ancestral feta amb tota la delicadesa del món.

L’ingredient base dels panellets és el massapà, fet amb pols d’ametlla, sucre de llustre, clara d’ou, sucre invertit i nata. També incorporen una mica de ratlladura de llimona i l’ingredient estrella: els pinyons. Si ja friseu per tastar aquesta petita joia de la gastronomia catalana, els podeu comprar a la Fàbrica Moritz. Els trobareu en bossa de dotze unitats i també els podeu adquirir a granel. Celebreu la bonica tradició de la Castanyada com quan éreu petits i compartiu amb la família els panellets més autèntics que mai haureu tastat!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat