La jove Jun, de Tokushima, al costat d’Osaka, va detectar que a Barcelona “no hi havia cap cafeteria japonesa, aquella que barreja teteria, pastisseria i cafè”. Dit i fet. A Usagui –conill en japonès, la Jun és d’aquest any– hi preparen cada dia dolços japonesos com el ja conegut mochi, el dolç d’arròs aixafat i cuit amb sabors de te verd, xocolata o el clàssic amb mongeta vermella, i un repertori de pastissos adaptats al gust occidental: vegeu el deliciós roll-cake, el nostre braç de gitano però fet amb una massa amb sèsam negre i on la nata va de bracet amb la mongeta vermella.
I també, esclar, dolços d’innegables ressonàncies pop: el pa de meló –un brioix amb una cobertura de galeta de sucre, i aroma de meló– té la seva rèplica en el personatge d’animé Ampanman. Demaneu-hi un te, un dolç i us envairà una serenor que ni les cabelleres fúcsia i blau elèctric dels parroquians otakus podrà interrompre. De dimecres a dissabte, també trobareu un menú de migdia que inclou clàssics japonesos com yakisoba, sukiyaki i udon.
Time Out diu
Detalls
Discover Time Out original video