El celíac que es pensava que no sucaria el xurro mai més ha de saber de l'existència de la Xurreria Can Vernet, un establiment que produeix xurros amb gluten i sense. L'Albert Vernet és un xurrer amb vint d'experiència –al·lèrgic als fruits secs i a l'oli d'oliva– que va decidir no privar els intolerants al gluten del plaer màxim de sucar el xurro en xocolata un matí de cap de setmana.
Fa servir farines especials, i per evitar la contaminació creuada ha duplicat tot l'equip (i els xurros sense gluten es distingeixen perquè tenen forma de llaç). Ara bé, els intolerants a la lactosa també tindran el plaer de trobar-hi xocolata desfeta amb llet d'avena. Fan tot el repertori: xurros amb xocolata i sense –incloent aquell plaer extrem que són els xurros de xocolata que semblen porres de la BRIMO– i tots els aperitius fregits (cotnes, patates palla, llardons...) que ens omplen d'alegria.