Amb el pas del temps, el Guzzo s’ha convertit en un dels punts més visibles de la plaça Comercial i la rodalia. Quan semblava que això dels restaurants-club era cosa de fa anys, aquest elegantíssim espai ha aconseguit donar prestigi a la fórmula demostrant que es pot prendre una copa, sopar i ballar al mateix lloc sense caure en l’avorriment.
Al Guzzo li sobren etiquetes: bar, vermuteria, cafeteria, restaurant, cocteleria, club i sala de concerts. Fa gala d’un caràcter multidisciplinari que atrau tota mena de públic, des de guiris, fins a parelles, passant per grups. Tanta polivalència a molts llocs es tradueix en poca profunditat en els oferiments i el servei, però en aquest establiment han aconseguit mantenir el mateix nivell en tots els apartats, i això és el que ha fet que es consolidi al Born.
Proveït d’un interiorisme rabiosament 'cool', el Guzzo és el típic lloc on us deixaríeu caure per prendre alguna cosa i acabaríeu quedant-vos-hi fins que abaixessin la persiana. Ho posen fàcil quan entra la gana. Tenen una carta internacional amb opcions sanes per a tota mena de papil·les. Amanides, tatakis, cebiches, plats vegetarians, braves, woks, guacamole. No volen guanyar l’estrella Michelin, però són plats efectius, amb matèria primera decent, ben preparats.
I també han cuidat l’apartat etílic. Disposen d’una carta de vins curta, però amb propostes de qualitat. La col·lecció de referències de whisky i rom és espectacular. I en l’apartat cocteler, disposen d’un ampli catàleg de beuratges, amb una bona execució correcta dels clàssics i molta imaginació en les creacions de la casa.