The Milk and Coffee
La Núria i el Miguel van descobrir el món del cafè a Austràlia, on van viure gairebé quatre anys: allà es van formar com a baristes i van perfeccionar la tècnica del latte art. En tornar a Barcelona van fer-se amb una Velopresso, una bici-cafeteria mòbil creada a Londres: amb ella visitaven un espai de coworking al Poblenou i es desplaçaven a qualsevol esdeveniment o congrés. Encara ho fan però, a més, ara, estan al capdavant de la cafeteria de The Bike Club: The Milk and Coffee. Van renovar l'espai i han convertit el cafè en el gran protagonista del local. "Oferim un cafè de qualitat, d'especialitat, torrat fa poc. Treballem amb un torrador de Lleida, de Balaguer. Cada una o dues setmanes canviem els cafès perquè el client pugui descobrir nous sabors i tasti productes de diferents països. Oferir cafè d'especialitat no obliga només a tenir cura del cafè, sinó també a conèixer el producte", expliquen. Ara, el cartell que posen al costat de la cafetera anuncia que en tenen de Kènia. Ubicats a The Bike Club, taller i botiga de bicis, l'espai és ple de detalls que faran les delícies dels fans de les dues rodes: mallots, gorres, arracades ciclistes o tamborets en forma de seient i organitzen sortides i festes relacionades amb el món del pedal i si veniu en bici, us convidaran a entrar amb ella o us deixaran un cadenat per lligar-la. "El cafè és dopping legal dels ciclistes. És com la beguda energètica. Per molts va associat al moment abans o després de fer una ruta", afegeixen.
The Milk and Coffe
Instagram @themilkandcoffee
Sepúlveda, 6.