1. Bodega Bonay
El nom d'aquest restaurant ja ho diu tot. Us trobareu una impressionant selecció de celler per maridar tota la seva oferta gastronòmica: una carta concentrada de platets i tapes -els millors acompanyants per un bon vi- que amaga una filosofia artesanal, sostenible i adaptada a la temporalitat. Cal dir que Bodega Bonay va ser inclosa a l'última edició de la Guia Slow Food, i no estranya, amb una llista de cuidades receptes amb tocs francesos, italians i fins a tunisians. Tot un viatge pel Mediterrani amb espectacle inclòs, i és que podreu veure com el xef prepara cada plat a la cuina oberta des de les cadires, en un ambient i decoració càlids i festius. Què prepararà? Destaquem alguns dels ja clàssics, com la royal d'eriçons, l'anguila lacada amb amanida de col, la tatin de carxofa (la massa s'elabora de principi a fi al restaurant) i la papada de porc a la brasa amb pa tomàquet. Si bussejeu per la carta, enxampareu alguns 'hosts' inesperats, que fan parada un temps per oferir alguns dels seus productes, com el Pa de quilo; col·laboracions locals per les quals aposta Casa Bonay i que són en si mateixes una translúcida declaració de principis.