Us descobrim una festa de Cap d’Any davant del mar inspirada en l’òpera

Una nit inoblidable amb gastronomia de primera, espectacles en directe i focs artificials espectaculars. Per celebrar que aquest any nou serà el nostre any!
W Barcelona
W Barcelona
Time Out en col·laboració amb W Barcelona
Publicitat

El W Barcelona ha preparat una obra total per aquest Cap d’Any, rendint homenatge a l’art 360º per excel·lència: l’òpera. L’experiència és tota una declaració d’intencions, titulada ‘You made our Nye-List, a night at the Opera’, i promet ser un reflex dels vostres desitjos per al 2025. Tot això, amb una gastronomia impecable, espectacles emocionants i una explosió de focs artificials al cel.

Aquest hotelàs ja el coneixem molt bé pel seu repertori gastronòmic de qualitat, amb quatre espais únics: FIRE, SALT, NOXE i COYA. NOXE porta el millor del Japó a la taula amb còctels d’autor que no us podeu perdre, FIRE domina l’art de la brasa com ningú, COYA us transporta directament al Perú, i Salt Beach Club ofereix una cuina mediterrània moderna a peu de platja. El sopar de Cap d’Any serà una combinació perfecta d’aquests estils culinaris, una delicada barreja dels millors sabors. A més, l’hotel celebrarà una nit única inspirada en les grans òperes de tots els temps, representades amb el mar Mediterrani com a teló de fons. Una vetllada plena d’elegància, passió i sofisticació! Seguiu llegint perquè expliquem, nota per nota, el menú i els espectacles.

Un menú que és tota una simfonia de sabors

És imprescindible despertar els sentits i connectar amb l’entorn per gaudir plenament d’aquesta vetllada. I precisament això és el que ofereix el menú del W Barcelona, que comença amb un còctel especial. Tot seguit, plats freds delicats com el cristall de tapioca amb parpatana de tonyina Balfegó i gel de kimchi, i un exquisit cranc real sobre brioche amb un toc fresc de llima kéfir.

Però això només és el principi! Els aperitius calents inclouen delícies com un suquet de llagostí amb mango i ous de tobiko, i un tàrtar de vedella amb ostra Sorlut i maduixes. I encara queda per arribar al plat principal: primer degustareu un dentó acompanyat de salsa de galeres, gel de taronja sanguina i ous de mujol.

Per preparar el paladar pel plat estrella, un refrescant escumós de vodka amb coulis de gerds i perles de maracujà farà el pas perfecte abans de la carrillera de Wagyu a baixa temperatura, amb puré de tubercles, múrgoles i tòfona negra. El final dolç de la nit? Una Òpera de cafè, tota una metàfora de la vetllada: mantega de cafè aràbica, gioconda d’ametlles i ganache de xocolata negra. El vostre paladar es convertirà en una autèntica simfonia de sabors!

Espectacles espectaculars amb el mar com a escenari

I per tancar la vetllada amb magnificència, l’hotel oferirà espectacles en directe de primera categoria. Us podreu submergir en una experiència artística única, amb cantants, performers i ballarins que donaran vida a peces d’òpera, amb el Mediterrani com a part essencial de l’escenografia. Un homenatge a aquest estil musical i teatral, però amb un toc modern que el fa únic.

I això no és tot: arriba el moment més esperat! Rebreu l’any nou amb el tradicional raïm de la sort, acompanyat d’un espectacle de focs artificials impressionant. Des de la terrassa, podreu acomiadar el 2024 i donar la benvinguda al 2025 amb unes vistes espectaculars i tota Barcelona als vostres peus. Qui no voldria començar l’any així?

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat