Un menú que és tota una simfonia de sabors
És imprescindible despertar els sentits i connectar amb l’entorn per gaudir plenament d’aquesta vetllada. I precisament això és el que ofereix el menú del W Barcelona, que comença amb un còctel especial. Tot seguit, plats freds delicats com el cristall de tapioca amb parpatana de tonyina Balfegó i gel de kimchi, i un exquisit cranc real sobre brioche amb un toc fresc de llima kéfir.
Però això només és el principi! Els aperitius calents inclouen delícies com un suquet de llagostí amb mango i ous de tobiko, i un tàrtar de vedella amb ostra Sorlut i maduixes. I encara queda per arribar al plat principal: primer degustareu un dentó acompanyat de salsa de galeres, gel de taronja sanguina i ous de mujol.
Per preparar el paladar pel plat estrella, un refrescant escumós de vodka amb coulis de gerds i perles de maracujà farà el pas perfecte abans de la carrillera de Wagyu a baixa temperatura, amb puré de tubercles, múrgoles i tòfona negra. El final dolç de la nit? Una Òpera de cafè, tota una metàfora de la vetllada: mantega de cafè aràbica, gioconda d’ametlles i ganache de xocolata negra. El vostre paladar es convertirà en una autèntica simfonia de sabors!