1. Terrat, assaborir Perú des d'un cim de Barcelona
Terrat conjuga unes vistes d'escàndol de Barcelona, amb tots els edificis icònics de Passeig de Gràcia en primer pla, amb la gastronomia peruana més excel·lent i moderna. Forma part de l'hotel 5* Mandarin Oriental, Barcelona, i bé que es nota! I és que Terrat també respira elegància per les quatre cantonades. El capità cuiner del lloc és el peruà Gastón Acurio, que ha convertit la cuina de la seva terra en tot un altar d'experimentació, respectant els sabors més característics. Hi trobareu els plats més buscats: cebiches (famosos per una llet de tigre que treu el sentit), joies insòlites com el 'tiradito' estiuenc de tomàquet, ideal per a vegans, les conchites a la parmesana o l'amanida surenya de quinoa i, fins i tot, alguns baos, com un de peix fregit o de secret rostit. I això sí, tot aquest aquari vessat al plat, sempre fresquíssim i de la millor qualitat.
El toc final de l'experiència podria posar-lo el dolç llatí més tradicional, l'alfajor 2.0, o qualsevol dels seus còctels, amb 'highlights' peculiars, com l'Haru No Apurikotto (a base de sake Masumi Kaya, Cointreau i albercoc). Preparats per pujar a aquest cim? Ah, i se'ns oblidava el millor: les nits de lluna plena ofereixen un menú degustació tancat, maridatge de xampanys Ruinart i música en directe.
Passeig de Gràcia, 38-40
M: Passeig de Gràcia (L2, L3, L4)
@mo_barcelona