© Irene Fernandez
© Irene Fernandez

Bar John Boy

Al Mercat de la Llibertat, al bar John Boy, en Paco prepara petits-grans plats, amb productes frescos de la peixateria del costat. El seu expositor obre la gana. Al migdia és gairebé impossible trobar un tamboret a la barra. La tonyina vermella, poc feta en una planxa brillant de neta, realçada amb una salsa de nous, és la perdició de qualsevol gormand que hi passi. Però no s’acaba aquí la temptació: escamarlans frescos, gambes i altres preparacions segons la proposta del dia de la peixateria veïna, animen aquest punt de trobada gastronòmica en un mercat que, a més, s’està envoltant de botigues de productes biològics o de gran qualitat. Una altra de les grans troballes són els ous de peix amanits per en Paco a l’andalusa. S’hi serveix a copes i preus raonables un bon blanc del Penedès.

10 plats per llepar-se els dits

Una selecció de 10 plats exquisits que trobareu a restaurants de Barcelona

Publicitat
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat