Un Aperitiu Perfecte ha de ser un matrimoni fet al cel de beguda i menjar. Quelcom substanciós però lleuger, que sigui molt natural i que obri la gana.
El maridatge precís
Aquí entren en joc les patates fregides Lay’s Artesanas®, ideals per ser el nucli de l’Aperitiu Perfecte; un sabor i una textura cruixent que són els aliats idonis d’elements amargants o àcids, sovint presents en l’àpat. Formen part d’una combinació de sabors autèntics que aporten un toc especial.
Una patata inconfusible
El secret de Lay’s Artesanas® rau en la qualitat: en la seva elaboració només s’utilitzen patates, oli d’oliva i una mica de sal. Tallades un xic més gruixudes per realçar la seva textura i cruixit, es fregeixen exclusivament amb oli d’oliva.
Les receptes de l’Isma
Posem en valor l’aspecte gurmet de Lay’s Artesanas® amb la coŀlaboració del producte amb cinc bloggers gastronòmics, que han ideat amb el cuiner Isma Prados la seva recepta d’Aperitiu Perfecte.
Mónica Escudero, d’El Comidista, proposa gildes de seitons amb vinagre i anxova.
Samuel Valiente de Le Cool recomana banderilles clàssiques amb vermut. Mireia de la Torre, de My Foodhunter, és partidària de les escopinyes fresques. Carlos Román, de No Más de Mamá, prefereix salaons de peix i adobats. Sergi Barnet, d’O Lo Comes o Lo Dejas,
opta per un còctel de Bitter Kas®, vermut negre i sifó.
Els bars
L’Aperitiu Perfecte mereix un bar de veritat, autèntic: El Filferro (Sant Carles, 29), Santa Marta (Grau i Torras, 59) i Beach Garden (Plaça del Mar, s/n) donen suport a aquesta iniciativa. Estaran vestits amb materials dissenyats per Lay’s Artesanas® d’allò més chic. Aneu-hi i gaudiu de l’Aperitiu Perfecte amb Lay’s Artesanas®!
Més informació a
www.elaperitivoperfecto.com