Des d’una concepció profundament pragmàtica, poc pirotècnica, Rafa Penya té la capacitat més preuada en un cuiner: poder donar la volta a allò que sembla obvi i fer saltar el plat a un nivell superior. El plat que millor exemplifica el seu treball ho demostra: una truita de fines herbes, amb estragó, cibulet i julivert, on la pell de la truita se substitueix per un embolcall de cansalada ibèrica, i el farcit és un remenat de perfecta consistència, amorosit per tomàquet marinat. Una carícia de greix que embolica la bavositat perfecta.

 

9,80 €
GRESCA
Provença, 230
T. 93 451 61 93

Art a taula

Els millors plats de cuina creativa de la ciutat

Publicitat
Barcelona és capital mundial de la gastronomia gràcies a uns cuiners que han elevat a art els seus plats. I aquí en teniu 10 que són creacions sublims, fruit del cap creatiu de 10 xefs que es troben entre els millors del món. Aquests 10 plats, triats pels seus creadors, són per gaudir-los, amb el paladar, el nas, i també la vista...
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat