A qualsevol hora de qualsevol dia. En Fermín té sempre llest el millor pernil al forn de què es pot gaudir, sobretot des que va tancar La Casa del Jamón Canario. Aquest plat es disputa juntament amb Hisenda ser la referència més clara de la plaça de Letamendi. El pernil del Bagoa, que ni és canari ni és lacón, sinó un producte molt particular que es prepara diàriament, fa que pagui la pena una visita a aquest lloc senzill que en més de trenta anys s’ha guanyat una clientela fixa pel seu plat estrella, les seves truites i la seva tremenda amabilitat.
“Es consumeix gairebé un pernil diari”, s’enorgulleix en Fermín, qui evita donar més explicacions sobre la seva exquisida preparació. Se serveix en tapa, ració o entrepans, sucós i gustós.

Ressenya
Bágoa
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Pl. Letamendi, 24
- Eixample Esquerre
- Barcelona
- 08007
- Transport
- Passeig de Gràcia (M: L3, L4)
- Preu
- 4,50 €
- Horaris
- Tots els dies de 8 a 3 h
Discover Time Out original video