còctels

Còctels de cava amb valor afegit a Barcelona

Cocteleries on podreu tastar còctels de cava especials, i molt més!

Publicitat

El còctel de cava és una de les opcions més refrescants de l'univers coctelero. Si el barregem amb els licors i ingredients adequats, aconseguirem un combinat que ens descobrirà matisos del cava que desconeixíem, i dels que només podrem gaudir si el barregem amb altres ingredients. Si us pica la curiositat i us han entrat ganes de tastar-ne un dels bons, us proposem algunes cocteleries barcelonines on en preparen alguns de molt especials.
Comencem el nostre recorregut al costat de la font de Canaletes, al número 1 del carrer dels Tallers, on es troba la cocteleria més antiga de la ciutat: el Boadas. Qui ja la conegui sap que el seu espai és reduït, però que està perfectament aprofitat. La seva barra de fusta resulta de gran personalitat i les seves parets, plenes de fotografies emmarcades, són els testimonis del pas del segle XX per Barcelona. Els seus veterans barmans, vestits d'impecable smoking negre, ens prepararan el còctel de cava amb que Pepe Carvalho, l'incomparable detectiu privat creat per Vázquez Montalbán, bevia quan aconseguia tancar els seus casos. El cava es combina amb rom, vodka, sucre, angostura i triple sec. El resultat és un còctel digestiu ideal per prendre abans d'anar a sopar.
Una altra opció que no falla és el Mary Boone (carrer de València, 194. Exiample esquerra) un lloc que és disseny pur, ple d'art contemporani. De fet, el nom del local és un homenatge explícit a la galerista més important de Nova York i quan es repassa la carta de còctels trobem que cadascun porta el nom d'un artista modern. A diferència del Boadas, aquí hi ha molt mes sofà que barra. La decoració és sofisticada i tenen una col·lecció privada que s'exposa en les parets del local, donant-li un aire de galeria d'art novaiorquesa. La il·luminació tènue i la comoditat dels seus sofàs són el marc perfecte per assaborir l'Hugo Spritz, que porta el nom de la videoartista suïssa Pipilotti Rist, i que està preparat amb menta, St. Germain, suc de llimona i cava.
Ara bé, si el que vols és una experiència d'altura, la teva millor opció serà la Terrassa 83’3 (passeig de Gràcia, 84) de l'Hotel Royal Passeig de Gràcia, just al costat de la Casa Milà. La terrassa, coberta amb una vidriera sostinguda per bigues a la vista, ofereix la panoràmica de la ciutat i es converteix en un parador de luxe. La seva especialitat, dins de l'extensa carta de còctels, és el Mojito Royal, on el cava adquireix la màxima expressió de la seva frescor.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat