Crònut (Preu: 2 €)
Preu: 2 €

El pastisser francès establert a Nova York, Dominique Ansel, ha petat la demanda i les xarxes socials amb aquesta pasta que barreja la massa de pasta fullada del croissant de mantega i la forma de la rosquilla. L’ínclit pastisser limita la seva producció a cent al dia, “per assegurar-ne la qualitat”. De moment, ha sigut la cadena de fleques de gamma alta Santagloria qui ha tingut el bon ull de prodcuir-lo en cadena: de moment en fornegen cent unitats al dia, amb cobertures de tota mena. ¿Invent revolucionari o tongo? Home, produït amb els estàndards de qualitat d’ara mateix es deixa menjar prou bé: en realitat és una variant arrodonida i decorada del xuixo. Preocupem-nos quan ens envaeixin els anuncis de ‘tres crònuts a 1 €’.

SANTAGLORIA
Muntaner, 440.

Els millors dolços de la ciutat

Una galeria de temptacions pels més llaminers

Publicitat
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat