hamburgueses

La Burger Week arriba a Barcelona

8 locals de Barcelona ofereixen, del 16 al 26 d'octubre, menús especials a 9+1 €!

Publicitat
Ja fa un temps que la febre de les hamburgueses es va instal·lar al nostre país. Aquests cercles de carn picada han passat en pocs anys de ser l'aliment preferit de les cadenes de 'fast food' a esdevenir un món gastronòmic propi, amb variacions i propostes que només de pensar-hi ens fan salivar.

Després d'haver-se celebrat a ciutats com Nova York, Londres o Chicago, arriba a Barcelona la Burger Week, una proposta que vol retre homenatge als orígens d'aquest producte, reunint els locals de la ciutat que guardin certa estètica americana, els quals ofereixen un menú especial –format per una hamburguesa, patates, postres i refresc– a 9+1 €. Que per què 9+1€? Perquè un euro de cada menú es destina a programes d'Ajuda a l'Alimentació Infantil de la Creu Roja.

Apunteu-vos-hi, del 16 al 26 d'octubre, a través de Groupalia. En alguns dels locals podreu gaudir del menú fins a finals d'any, mentre que en els altres l'oferta s'allarga fins a finals d'octubre. Tant si sou amants de les hamburgueses com si encara les heu de descobrir, animeu-vos a participar en aquesta iniciativa que barreja gastronomia i solidaritat. Aquí teniu els locals que hi participen!
  • Bar d'entrepans
  • El Raval
  • preu 2 de 4
Big J's
Big J's

Amb una estètica de 'diner' nord-americà cent per cent, fidel a l'original i molt treballada, aquesta petita cadena ofereix bones hamburgueses de carn de bou amb D.O. certificada, que el client es pot dissenyar al seu gust. Totes amb patates, esclar, i també hi podeu demanar batuts i postres que farien les delícies d'Elvis.

El menú inclou:

Hamburguesa a escollir entre

- Hamburguesa Romy's: 150 gr. de carn de bou amb formatge, bacó, tomàquet, ceba i ou ferrat. 

- Hamburguesa Hot Mexican Road: 150 gr. de carn de bou adobada a l'estil mexicà amb pinya, enciam i 'jalapeños'.

- Hamburguesa Charlie's Crispychicken: 150 gr. de pollastre adobat cruixent, formatge, tomàquet, enciam i ceba. 

- Hamburguesa Diegui's Veggie: 150gr. d'hamburguesa vegetariana (de cigrons o de tofu), formatge, enciam i tomàquet

  • Hamburgueses
  • El Raval
  • preu 1 de 4
El Club de la Hamburguesa
El Club de la Hamburguesa

Aquesta hamburgueseria no ofereix cap misteri, però té la seva gràcia: un assortiment d'unes dotze hamburgueses amb receptes imaginatives i producte fresc del dia, a la cantonada de la Boqueria. Quasi totes les peces de vedella són de 200 grams, i primen allò curós de la recepta –tasteu la capresse, amb pesto, mozzarella i ruca- per damunt de l'acumulació d'ingredients pornogràfica.

El menú inclou:

Hamburguesa a escollir entre: 

- La Lozada: Hamburguesa de 200 gr., formatge Cheddar, bacó, enciam, tomàquet, ceba i salsa barbacoa 

- Donatello: Hamburguesa de 200 gr., formatge brie, ceba caramel·litzada i melmelada de tomàquets

- Mexican: Hamburguesa de 200 gr., 'jalapeños', avocat, formatge Cheddar, ceba i tomàquet.

- Japonesa: Hamburguesa de 200 gr., avocat, tomàquets, enciam, maionesa de wasabi i formatge

Patates fregides, beguda i brownie de xocolata.

Publicitat
  • Espanyola
Marzá Tapas & Burger
Marzá Tapas & Burger

Situat a la zona alta –en plena Via Augusta, al barri de Sarrià– el Marzá ofereix tapes i hamburgueses de bona qualitat i preu raonable. Els seus ous estrellats amb pernil ibèric són dignes de recordar, i a més, disposen de terrassa oberta tot l'any. També hi podreu prendre còctels per a començar la nit.

El menú inclou:

Hamburguesa (vedella, 200 gr.) a escollir:

- Clàssica: bacó, ceba confitada i formatge Emmental

- París: rodanxes de tomàquet, enciam, ceba i formatge de cabra

- Marzá: ruca, tomàquet sec, gorgonzola i ceba confitada

- Japonesa: brots de soja, cebeta confitada, salsa teriyaki

- Italiana: rodanxes de tomàquet, parmesà, oli d'alfàbrega i ruca

- 4 formatges: Brie, Emmental, Gorgonzola i parmesà

Patates fregides i mini brownie de xocolata amb gelat de vainilla. Beguda no inclosa

Beach Garden Barceloneta
Beach Garden Barceloneta

El Beach Garden Barceloneta és un agradable espai, ambientat com un jardí, instal·lat a peu de platja de la Barceloneta. Un d'aquells locals on no només fan hamburgueses, d'aquells que comences menjant i acabes prenent-hi un còctel.

El menú inclou:

Una Burger Garden, patates fregides i refresc

Publicitat
  • Hamburgueses
  • Dreta de l'Eixample
  • preu 1 de 4
Nello's Bar
Nello's Bar
Instal·lada on va regnar el Bar Roselló molts anys, l'hamburgueseria Nello's Bar dóna un aire més cosmopolita a aquesta zona de l'Eixample i la seva decoració recorda alguns locals novaiorquesos. Variada oferta d'hamburgueses, que parteixen de productes seleccionats. Bons gintònics i les millors cerveses d'importació.

El menú inclou:

Hamburguesa a escollir entre

- Nello's Serranita: hamburguesa amb encenalls de pernil ibèric, pebrot verd, formatge manxec, enciam i tomàquet

- Nello's César: hamburguesa amb parmesà, bacó, enciam, tomàquet

Patates i refresc
  • Hamburgueses
  • Dreta de l'Eixample
  • preu 1 de 4
Peggy Sue's American Dinner
Peggy Sue's American Dinner
Amb una estètica que reprodueix els 'dinner' americans de 'Grease', Peggy Sue's és una franquícia de qualitat: ofereix hamburgueses no gegantines però saboroses, en la línia de les 'patties' d'Estats Units. L'hamburguesa només és una petita part d'una carta basada en els anys 50 a Estats Units.

El menú inclou:

Hamburguesa personal amb doble de carn, patates fregides i limonada rosa
Publicitat
Kurz & Gut
Kurz & Gut
El Kurz & Cut va començar la seva conquesta de la ciutat amb salsitxes alemanyes. Amb el temps, va començar a incorporar les hamburgueses a la seva carta i des d'aleshores és igual de conegut pels amants del menjar alemany que pels de les hamburgueses. Potser no és un referent a la ciutat, però val la pena tenir present la qualitat de les seves propostes gastronòmiques. 

El menú inclou:

Qualsevol hamburguesa de la carta, patates i refresc
Peter Shakey
Peter Shakey
Més enllà de representar a la perfecció el clàssic 'diner' americà, el Peter Shake és també un museu de la marca de refrescos més coneguda del món. Des que, el 1957, va obrir el primer Peter Shakey a El Reno (Oklahoma), el restaurant s'ha mantingut fidel a l'estètica 'Made in USA' que tant el caracteritza, amb les inevitables reminiscències de la Ruta 66 que tant representa als yankis. 

El menú inclou:

Hamburguesa a escollir entre

- Peter Shakey Legend: Pa de sèsam, 220 gr. de carn 'premium', enciam, tomàquet, ceba caramel·litzada, ou ferrat, pepinet i tres gotes de tabasco.

- J.F.K: Pa de sèsam, 220 gr. de carn 'premium', enciam, ceba caramel·litzada i reducció de foie

- Pemberton: Pa de sèsam, 220 gr. de carn 'premium', enciam, tomàquet, anelles de ceba, bacó, formatge Cheddar i cogombre.


Totes les hamburgueses inclouen patates fregides

També t'agradarà

13 bones hamburgueses
13 bones hamburgueses
Esteu aclaparats davant de tanta hamburguesa 'premium'? Aquí teniu 13 propostes per encertar-la de veritat! Són les més noves, les més delicioses i les més sexis... Les hamburgueses han conquerit Barcelona i ja no hi ha local que vulgui aspirar a alguna cosa que no n'inclogui cap a la  carta. Amb aquestes que teniu aquí, pujareu al cel. La Santa Després de morir d’èxit, el bar d’entrepans argentins El Santo del Born s’ha convertit en La Santa. I hi mana “l’hamburguesa tranquil·la”, diu el nou propietari, Quim Milla. I molt substanciosa, afegeixo jo. L’estrella és la vedella de Nebraska, passejada, gustosa. ¿Us sembla cara? A mi no, la talles per la meitat i tens un primer i un segon en que 200 grams de boví, al punt, pasturen per una escalivada que regalima i s’escalfa amb gust amb el doble d’emmental. DF Burger En això de l’hamburguesa, ara com ara el que importa és trobar el toc distintiu a còpia d’implementar tocs de qualitat. I els de TimesBurg en saben. Després del bon resultat obtingut al carrer de Londres, han obert casa al Poblenou i l’èxit ha sigut fulminant: fins al punt que s’hi formen cues deu minuts abans que obrin. La seva fórmula és pedra volcànica sense ser massa fumada, i patties gruixudes de 200 grams, amb combinacions d’allò més encertades: la de xili chipotle, coriandre, cheddar, xili de Jalapa, nachos esmicolats i enciam n’és un bon exemple. Recomanable: trieu el pa andalús de 'mollete'. Burguer Bull Hi ha entreteniments que demanen a crits ser un plat pr
Menjar amb una mà!
Menjar amb una mà!
Creps, entrepans, pizzes, tacos, empanades... les millors propostes per menjar amb una mà, bé i ràpid a Barcelona! El 'fast food' ja no és el que era. A poc a poc s'ha anat traient de sobre l'estigma de menjar de mala qualitat i, avui en dia, menjar ràpid no és incompatible amb menjar bé. Si no voleu perdre ni un minut del vostre temps i esprémer la ciutat al màxim, el millor que podeu fer és menjar amb només una mà. Entrepans, tacos, arepes, pizzes, creps... Barcelona us ofereix moltíssimes possibilitats per endrapar amb una mà. El que feu amb l'altra extremitat, ja és cosa vostra... Frankfurts Només per veure la destresa amb què la Dácil Hernández és capaç de fer-te un 'hot dog' gurmet val la pena deixar-se caure per aquest minúscul local del Raval. The Dog is Hot va néixer amb la voluntat de ser la clàssica caravana de frankfurts per emportar-te que a tots ens ve al cap quan pensem en Nova York, per exemple, però, coses de les llicències municipals, no va poder ser. L’essència és la mateixa: frankfurts de tota mena (des dels clàssics fins a d’altres amb ingredients internacionals) per menjar al carrer, ja que el local no té taules. Hamburgueses La carn de les hamburgueses de La Informal, de molt bona qualitat, es cou amb carbó, i l'amanida ens pot arribar, posem per cas, amb tomàquet mozzarella i alvocat. També si som carnívors, trobarem la nostra mitja taronja en aquest popular local de la Rambla del Raval: acaben de crear una nova hamburguesa veggie amb quinoa, al
Publicitat
  • Hamburgueses
Més hamburgueses
Més hamburgueses
El més vist 5 coses per fer avui Aprofita el teu temps i troba el que necessites: el millor del dia al teu abast Japonisme. La fascinació per l'art japonès Que consti que en Pere Calders ja ens havia avisat: som víctimes d’una invasió subtil. Jo mateix em vaig criar amb la Heidi i el Marco, escoltava música d’un Walkman Sony i m’afarto de sushi. Qui no ha tingut una Playstation o ha jugat al Super Mario Bros? O rigut amb 'Humor amarillo'? Doncs aquest fenomen ja dura segle i mig, com bé demostra l’exposició 'Japonisme. La fascinació per l’art japonès' al CaixaForum. Tot va començar el 1868, quan, després de segles d’aïllament, el Japó va reobrir els seus ports al comerç internacional. No avançaré esdeveniments, però al carrer de Ferran, per on ara passen la majoria de les manifestacions, hi havia fins a sis botigues de productes japonesos. I a Barcelona, dos museus dedicats a l’art japonès s’anunciaven a les guies turístiques. Hi havia grans col·leccionistes d’art japonès, com Josep Mansana, que va arribar a reunir més de 3.200 obres de gran qualitat.Deia que tot va començar el 1868. París va ser el gran centre comercial de productes japonesos. I Barcelona estava a 24 hores en tren de la capital francesa. Tots els artistes catalans que passaven per París n’estaven assabentats. Fortuny va ser el primer. Més endavant, Santiago Rusiñol o Darío de Regoyos coŀleccionaran art japonès i s’inspiraran en aquesta cultura tan exòtica com refinada, aprofitant els avenços estètics del mod
Entrepans de vici
Entrepans de vici
Els millors plaers a dues mans Altres propostes de restaurants Cuina tailandesa Un passeig per la gastronomia més orgullosa, picant i delicada del sud-est asiàtic Restaurants vegetarians 15 llocs espectaculars per menjar sa i verd Restaurants amb sorpresa Una llista de locals singulars on el menjar només és una part de l'experiència Visca Mèxic! Els millors restaurants mexicans de la ciutat Pizza pizza! Napolitanes o catalanes: els millors plaers rodons Els millors restaurants gallecs Repassem on s'ha instal·lat la bona cuina gallega a Barcelona Recordem la dita: el gallec no es queixa, emigra. Això ha fet que una bona part dels restaurants i bars de Barcelona siguin gallecs. I no ens queixem, ans el contrari: la cuina gallega és de les que millor sap ressaltar les virtuts del producte. I quin producte: amb el pop i la vaca com a emblemes, tenen el millor del mar i de les pastures i un repertori guisats i tapes imbatibles. Repassem la llista d'on es menja millor gallec, des del lloc més humil fins al favorit del Júlio Iglesias.    Dotze gallecs per a totes les butxaques Escairón L'Escairón destaca sobretot pel seu entrecot provinent de Galícia i pel seu 'pote', el brou gallec. En Jorge i la Pilar atenen com si fos casa seva i la clientela es gairebé fixa. Els seus plats forts són l'entrecot o qualsevol de les seves carns a la brasa, però també els plats guisats, el 'lacón' i, sobretot, algunes postres com l'anomenada Escairón (crema catalana amb una mena de crocant gelat). P
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat