Time Out Barcelona en col·laboració amb Codorníu
Atents amants de la bona gastronomia, perquè aquest cap de setmana torna la segona edició de l’Anna de Codorníu Barcelona Brunch Weekend. Una iniciativa per a foodies en la qual diferents restaurants ofereixen deliciosos brunchstots ells maridats amb Anna de Codorníu. L’objectiu és donar a conèixer al nostre país aquesta tendència gastronòmica tan de moda al Regne Unit i als Estats Units, tot donant-li l’ànima de la dieta mediterrània.
Després de l’èxit de la primera edició celebrada a l’abril, el dissabte 11 i el diumenge 12 tindreu una nova oportunitat d’anar de ruta i tastar deliciosos brunchs a preus reduïts –els menús oscil·len entre els 22 i els 38 euros– en un horari molt ampli de 12 a 17 h. Tots els menús inclouen un maridatge amb Anna de Codorníu Blanc de Blancs Reserva.
Si aneu de brunch el dissabte podreu escollir entre cinc opcions diferents. El
Rad Café (av. Diagonal, 635) prepararà un canaló de carabassó farcit de brandada de bacallà que promet. També té molt bona pinta el cebiche d’ostra i l’ou ecològic amb sobrassada i porchetta del restaurant
2254 (Consell de Cent, 335). Al
Raf (Muntaner, 244) podreu triar el plat principal entre dues opcions: la cua de bou desossada amb ou escumat o un lluç a la donostiarra. Deixeuvos un raconet per a les postres. Al
Pintxo de Petritxol (Petritxol, 9) podreu degustar un menú a base de pintxos i tapes on hi haurà ostres gallegues i navalles amb perfum de llima, entre d’altres propostes. L’última alternativa culinària és el restaurant
Umo (Tarragona, 99), amb un menú nipó ideal per acompanyar amb Anna de Codorníu ben fresc.
Entre les opcions del diumenge és molt recomanable l’oferta de
The Room Service (pg. de la Bonanova, 104) formada per un menú molt complet, on trobareu clàssics del brunch com ous remenats amb llagostins i pancakes amb xarop d’auró. Al
Sandor (pl. de Francesc Macià, 5) tasteu els ous benedict estil Sandor o el sandvitx de brie trufat. Si aneu a
La Burg (
Pg. Sant Joan Bosco, 55) ataqueu l’hamburguesa al cafè de Paris i la sacher de xocolata. A
Labarra Sant Cugat (pl. Quatre Cantons,3. Sant Cugat del Vallés) tindreu un bon assortiment de closques amb navalles, musclos, cloïsses i escopinyes del nord. Si teniu ganes de bufet, al
Mirabé (Manuel Arnús, 2) en prepararen tres: un de paelles i fideuàs, l’altre de formatges i embotits i l’últim d’ous i pastes.
Podeu consultar tota la informació a http://www.annadecodorniubrunchweekend.com/es/