Tiramisú per assaborir fins a l'última cullarada
Sabíeu que el tiramisú són unes postres típiques italianes? Tot i que el seu origen és burgès i aristocràtic, avui dia és una de les opcions preferides per acabar un bon àpat i al Time to Eat Fest n'elaborareu un de molt particular. Perquè, tot i que s'elabori amb cafè, per aquesta ocasió el Cacaolat serà el protagonista principal!
La canalla s'ho passarà d'allò més bé aprenent aquesta recepta que es convertirà en l'èxit dels mesos més calorosos.
El taller, de màxim 8 nens i nenes, es durà a terme tant el dissabte 28 com el diumenge 29 en els següents horaris: de 12.30 a 13.15 h; de 13.45 a 14.30 h; de 16 a 16.45 h; i de 17.15 a 18 h. En els 30 minuts de pausa entre taller i taller aprendran a fer una caixeta per la recepta feta. Apunteu-vos prèviament i assegureu la vostra plaça!