[title]
Si pensàveu que l'única especialitat de menjar per la diada era el pa de Sant Jordi, i l'única beguda el cava, aneu equivocats. Us presentem sis productes exclusius per gaudir d'aquest dia tan especial.
Cervesa de pètals de rosa!
Amb motiu de la diada, Moritz fa el llançament d'una cervesa especial: 'la rosa de Moritz'. Elaborada amb pètals de roses de la Rambla de Barcelona, el seu aroma floral prové de la infusió dels pètals i el llúpol de Saaz, sense pasteuritzar. Quan la tasteu notareu que és una cervesa fàcil de beure, amb un punt dolç que prové de la malta extrapàl·lida i amb un regust que engrandeix la presència de la rosa a la cervesa.
Bombons, tarlaletes i pastissos de rosa!
La pastisseria l'Atelier ha preparat uns dolços per llepar-se els dits. Bombons de roses i dracs: una caixa amb 16 unitats composta per bombons de gianduja de xocolata negra i praliné de macadàmia, en el cas dels de la rosa, combinats amb bombons de ganduja de xocolata amb llet i praliné d'avellana, en forma de
drac.
Rosa de crema i gerds!
De sucrée, melmelada de gerd, crema de te Isfahán i cremós de gerd, donen forma als pètals de la rosa. Amb la vivor del vermell i la cremosa textura, elaboren una gran rosa de melmelada i crema com a símbol d'amor i passió.
Pastís de mató: un cremós pastís elaborat amb mousse de mató crema catalana, farciment de comporta de maduixa i 'streuzel', reconstruït i cobert amb xocolata blanca i ametlla. Un pastís que llueix el tors del drac –amb pinta de malvat– a qui companya l'emblemàtica rosa, símbol de triomf, amor i valentia.
El gelat del restaurant 7 portes
L’equip de pastisseria del 7 Portes ha preparat un gelat de roses que fascina a tots aquells que el proven. Refrescant, aromàtic, suau i molt floral. Aquest gelat és una proposta diferent per un Sant Jordi molt especial, en què han preparat un menú de Sant Jordi especial per emportar. I fins al 25 d'abril podreu comprar tots els llibres i receptaris de l'històric restaurant a un 10 % de descompte.
Torró per Sant Jordi? Sí, de roses!
Virginias ha fusionat els elements més tradicionals d'aquest dia i ens presenta una edició especial del seu torró de xocolata Ruby amb pètals de rosa caramel·litzats. Per gaudir de la diada amb els cinc sentits: vista, olfacte, tacte, oïda i gust. La xocolata Ruby forma una combinació deliciosa amb els pètals de rosa caramel·litzats, el que dona com a resultat un torró de gust sorprenent, delicat, de notes afruitades, fresques i àcides. Són unes postres molt atractives a la vista per la seva fina capa de xocolata rosa, el mateix color del seu interior.