Notícies

8 motius per anar al Time Out Market Barcelona

Des del 5 de juliol, Barcelona té un gran mercat gastronòmic i cultural de més 5.000 metres quadrats obert 364 dies l'any

María José Gómez
Directora, Time Out Barcelona
Time Out Market Barcelona
Time Out BarcelonaTime Out Market Barcelona
Publicitat

El 5 de juliol de 2024 Barcelona va guanyar un equipament d'aquells que fan història. I no ho diem perquè sí: Time Out Market Barcelona és l'espai permanent dedicat a la restauració més gran de la ciutat. La planta superior del Maremagnum acull un mercat gastronòmic i cultural de més de 5.000 metres quadrats que reuneix un munt de propostes culinàries –des de les tapes més populars fins als plats de xefs Michelin– que no competeixen entre si, sinó que es complementen per oferir, literalment, la millor experiència gastronòmica de la ciutat.

Amb això no t'hem convençut? Aquí tens 8 motius per visitar-nos.


1. El millor de cada casa

Al Market no tenim un restaurant espectacular. En tenim 14! Més un restaurant de servei complet i a la carta. I tots han estat triats per l'equip editorial de Time Out Barcelona, el mateix que des de fa 16 anys us recomana els millors llocs per menjar i beure de la ciutat. Per això el nostre lema és el millor de la ciutat sota un mateix sostre. I, a més, cada restaurant ha triat els seus plats més emblemàtics per oferir-los al mercat. El millor del milloret, vaja.

Jordi Artal (Time Out Market Barcelona)
Time OutJordi Artal (Time Out Market Barcelona)

2. Tria la teva aventura

Per què t'has d'estar d'un plat creat per un xef amb estrella Michelin si al teu acompanyant li ve de gust una botifarra amb seques? Per què has de renunciar a cruspir-te un bon filet a la brasa després de fer un entrant de marisc? Per què no pots començar amb un autèntic taco mexicà i continuar amb una pizza? Al Market totes les combinacions són possibles. Tant per al que et vingui de gust a tu, com per a les persones amb qui hi vas. Tothom pot demanar el que vulgui, en l'ordre que vulgui.

RiasKru, Time Out Market Barcelona
Foto: Time Out Market BarcelonaRiasKru, Time Out Market Barcelona

3. Beure amb altura

L'oferta per remullar la gola és absolutament de traca. Hi ha quatre bars –dos d'ells exteriors– que sadollaran la teva set amb el que més et vingui de gust en cada moment: birra, vi, refrescos, cava, còctels... Hem dit còctels? Sí, esclar. És que el Market té una seu de Paradiso, una de les millors cocteleries del món, amb l'afegit que està a una terrassa espectacular. I si et ve de gust un cafè, en podràs prendre d'uns especialistes des del 1850: Café de Indias.

Paradiso, Time Out Market Barcelona
Foto: Time Out Market BarcelonaParadiso, Time Out Market Barcelona

4. Sense cotilles

La flexibilitat està a l'ADN del Market. Les taules són comunals, així que pots compartir-les amb qui hi vagis, tot i que cadascú demani en una cuina diferent. La iaia pot demanar una hamburguesa de La Real, la petita uns makis al Monster Sushi, la tieta unes croquetes del Bar Nuri... i seure totes juntes a la mateixa taula. Una altra bona notícia: no calen reserves perquè, amb els més de mil seients disponibles, trobar lloc és realment fàcil. Que t'estimes més l'estil de tota la vida, amb una taula reservada per a tu, amb un cambrer o cambrera que t'hi porti el menjar? Cap problema: Casa Amàlia està allà per oferir-te una cuina d'escàndol amb un servei impecable.

5. Cuina non-stop

Quantes vegades us heu trobat que era massa d'hora o massa tard per fer un mos a un restaurant? Això no passa al Market: no hi ha cap altre lloc de la ciutat que ofereixi més durant més temps. Totes les cuines estan en funcionament des de les 10 del matí fins a les 12 de la nit, durant 364 dies de l'any (només es tanca el 25 de desembre). I si vols allargar la copa (segur que sí), no pateixis: els amics de Paradiso obren fins a la 1 de la matinada.

Casa Amàlia Time Out Market
Foto: Irene GalindoCasa Amàlia Time Out Market

6. Per omplir el rebost

El Market no és només un lloc excepcional per menjar-hi, sinó que també pots omplir la cistella amb delicadeses. Al Colmado Múrria pots comprar embotits, formatges, fumats, xampany, vins i els altres productes delicatessen que l'han convertit un dels establiments mítics de la ciutat. I si t'encanta el dolç, pots comprar –o endrapar allà mateix– algunes de les meravelles dolces que surten de l'obrador del Bubó, pastisseria creativa de renom internacional.

Bubó, Time Out Market Barcelona
Foto: Time Out Market BarcelonaBubó, Time Out Market Barcelona

7. És un lloc (molt) divertit

Al Market es ve a menjar i beure perquè tot és boníssim, però també passen moltes coses (i gratis): espectacles de drag, sessions de DJ, concerts en petit format i activitats infantils els caps de setmana, per esmentar-ne algunes. A més, tenim un estudi de gravació de pòdcast on pròximament tindran lloc moltes sorpreses.

8. Les millors vistes de la ciutat

Dèiem abans que al Market no s'han de fer descarts, que és un lloc per perdre el FOMO (Fear of Missing Out): no has de fer sacrificis a l'hora de menjar, i tampoc ho has de fer a l'hora de regalar-te la vista, perquè tenim una panoràmica 360º de la nostra ciutat.

NO T'HO PERDIS: TOTA LA INFORMACIÓ SOBRE TIME OUT MARKET BARCELONA

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat