Notícies

Així d'espectacular és el primer hotel del món dedicat exclusivament a la moda

Los Felices està inspirat en l'estètica dels anys 50 i 70 de Palm Springs i té diferents piscines i viles privades

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Hotel moda Los Felices
Foto: Instagram / @losfelicesibiza
Publicitat

El paradís per als amants de la moda acaba d'obrir a unes de les illes de l'Estat més 'fashion' i no, no estem parlant d'una botiga. La badia de San José d'Eivissa ha estat l'escenari escollit per inaugurar Los Felices, el primer hotel del món dedicat en exclusiva a la moda i, com era d'esperar, el seu disseny no ha deixat indiferent ningú. Amb una clara inspiració en l'estètica dels anys 50 i 70 de Palm Springs, a Los Angeles, Los Felices acaba d'obrir les portes amb una proposta que, segons han explicat, vol ser una oda a la moda i un mitjà d'expressió en constant evolució.

El nou equipament del grup Concept Honet Group inclou diferents peces de dissenyadors nacionals -com Alejandro Gómez Palomo i Pepa Salazar- i internacionals -com Jean-Paul Gaultier i Emma Rowen Rose-. Els colors estan per tot arreu, des de la piscina groga, fins a les hamaques, i la decoració del restaurant és de color rosa: la inspiració vintage està present a les 113 habitacions de l'edifici així com a les sis viles privades, les quals reben, cadascuna, el nom d'un dels dissenyadors que han col·laborat en el projecte. Hi ha, doncs la vila Alejandro Gómez Palomo i la vila Ion Gabriel, en honor al director creatiu de Camper Achilles.

Hotel moda Los Felices
Foto: Instagram / @losfelicesibiza
Hotel moda Los Felices
Foto: Instagram / @losfelicesibiza

Per combinar l'estil dels 70 professionals que han participat en el disseny de l'interior, el grup hoteler ha comptat amb l'ajuda del col·lectiu Lexa, el 'fashion curator' Christophe Ledoux i la dissenyadora de moda María Bernad, que obrirà la seva pròpia boutique dins l'interior de l'hotel. L'establiment exposarà les diferents peces de Les Fleurs, una marca creada per la mateixa dissenyadora que se centra en la tècnica de l''upcycling' i en donar una segona vida a teixits i peces vintage.

Hotel moda Los Felices
Foto: Instagram / @losfelicesibiza
Hotel moda Los Felices
Foto: Instagram / @losfelicesibiza

Malgrat que en l'actualitat gaudim de diferents mitjans per trobar referències dins el sector, les revistes són la font preferida d'inspiració dels autèntics fanàtics de la moda, i a Los Felices també ho saben. L'hotel inclourà La Fashionthèque, un quiosc on hi haurà revistes com Metal Magazine, Dazed i Paused Meg, a més de llibres i altres publicacions relacionades amb el sector. Si no voleu comprar-les, no us preocupeu perquè també funcionarà com a biblioteca; tots els hostes podran agafar la publicació que vulguin i llegir-la a la zona de les dues piscines, que estan separades per una cabina de 'dj' en forma de para-sol.

Hotel moda Los Felices
Foto: Instagram / @losfelicesibiza

Un espai multifuncional

A més d'acollir centenars d'hostes i celebrar festes a la zona de la piscina, l'hotel també té una sala pensada per fer-hi tallers, mostres de moda i presentacions de col·leccions de dissenyadors, entre d'altres. La Pop-up Room anirà acompanyada també de La Futuro House Stage, una casa inspirada en les característiques cases prefabricades que l'arquitecte danès Matti Suuronen va fer a la dècada de 1970. En aquest cas, la de Los Felices simula una mena d'ovni de color rosa que funcionarà com a 'backstage' per als concerts i desfilades de moda que se celebrin en el futur.

Hotel moda Los Felices
Foto: Instagram / @losfelicesibiza

El grup hoteler també ha anunciat que Los Felices obrirà una discoteca l'any 2025 i, malgrat que encara no se sap massa informació, el que sí que han confirmat és que seguirà l'estètica vintage de l'hotel. Tota la selecció musical anirà a càrrec de l'exbaixista del grup post punk madrileny 'Trajano!', Álvaro Naive, i que s'ha convertit en un dels 'dj's més habituals dels grans esdeveniments de moda del país.

NO T'HO PERDIS: Les millors coses per fer el juny a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat