[title]
Amb l’arribada de la calor hi ha poques coses que vinguin més de gust que un bon gelat. A Barcelona, per sort, de locals que en venen n'hi ha un munt, però tenir-ne de guardat al congelador és una bona estratègia per apaivagar les ganes de menjar-se un en qualsevol moment. Perquè, sí, les ganes de menjar un gelat apareixen en qualsevol moment.
L’oferta del producte als supermercats cada vegada és més àmplia i de més en més apareixen nous sabors. Això, en part, es deu al fet que algunes marques decideixen fer el pas cap al gel i solidificar els seus productes estrella. En són exemples el gelat de Nutella, el de Donut i també el de Cacaolat, que en aquestes primeres setmanes de juny ha llançat un nou producte que ja comença a tenir ressò dins la plataforma Tiktok.
Es tracta de Cacaolat Territori, una terrina de gelat amb sabor a la cèlebre beguda catalana de xocolata. El producte, presentat en un recipient de 280 grams, està fet a partir de llet sencera reconstituïda, nata, cacau en pols i una base de galeta, i alguns dels usuaris de les xarxes socials que ja l’han tastat asseguren que “té el mateix gust que el Cacaolat”. El producte només està disponible als establiments de Bonpreu i l’Esclat i té un cost de 6,99 euros.
No és l’únic gelat de Cacaolat que hi ha el mercat: l’empresa La Menorquina també en té un amb el seu sabor. La particularitat d’aquest nou, però, és que la companyia que el produeix, Gelats Territori, aposta per la sostenibilitat, ja que utilitza envasos de vidre i cartó 100 % reciclables i reutilitzables; la proximitat, perquè treballa amb productors arrelats al territori català, i la temporalitat, perquè elaboren els gelats amb productes propis de cada estació.
NO T'HO PERDIS: Les millors cafeteries de Barcelona
Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona