Notícies

Així és el primer supermercat a peu de carrer de 2.400 m² d'El Corte Inglés a Barcelona

És el primer establiment de l’empresa a la ciutat dedicat exclusivament a l’alimentació

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Supermercat El Corte Inglés
El Corte InglésSupermercat El Corte Inglés
Publicitat

Tot i que ja compta amb diferents magatzems en llocs estratègics de Barcelona, com plaça Catalunya o l’avinguda Diagonal, El Corte Inglés s’expandeix per la ciutat. Aquesta vegada, però, amb una novetat: l’empresa obre a la ciutat el seu primer supermercat de gran format a peu de carrer. Fins ara, els supermercats de la cadena estaven dins els seus magatzems, però han decidit instal·lar-se en un local de 2.400 m² a Francesc Macià, al districte de l'Eixample, per oferir exclusivament productes d’alimentació.

Concretament, el nou supermercat se situa a la planta baixa i la planta semisoterrani del bloc d’edificis de la Diagonal, 471. En la primera, s’ubica una botiga Club del Gourmet, el seu celler amb una barra de degustació de tapes i cuina en fred que ocupa una superfície de 260 m², i que té capacitat per a una trentena de comensals. Al mateix nivell, també hi ha el forn Baluard, que ofereix una vintena de pans diferents i diversos productes dolços de pastisseria. 

La barra del Gourmet
El Corte InglésLa barra del Gourmet

A la planta inferior es troba la zona de supermercat on es presenten més de vint mil referències amb una àmplia selecció de productes locals. A banda, també hi ha espais de reconegudes marques que venen les seves delicatessen com Grup Nomo (sushi i menjar japonès), Viñals (carinsseria), Vidal Pons (fruita i verdura), La Real (adobats a granel), La Bikineria (biquinis creatius), Sacha (mestre pastisser) i la firma Joselito (pernil ibèric a talls). L’oferta es complementa amb els plats preparats de cuina pròpia de El Corte Inglés, amb arrossos, amanides, croquetes i rostisseria.

Fruiteria El Corte Inglés
El Corte InglésFruiteria El Corte Inglés

 L’horari de l’establiment és de dilluns a dissabte de 9 a 21.30 h. I, fins als 15 de setembre, els diumenges estarà obert de 12 a 20 h. 

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona aquesta setmana

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat