Notícies

Així és l'anunci d'estiu d'Estrella Damm de 2024

Dirigit per Claudia Llosa, reviu l'èxit dels 70 'Yes, sir, I can boogie', de Baccara

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Anunci Estrella Damm 2024
Foto: 'Estiu'78', Estrella Damm (2024)
Publicitat

Ja fa unes setmanes que el bon temps ha arribat a Barcelona, però, l'estiu no queda inaugurat a la ment de molta gent fins que s'estrena el nou anunci d'Estrella Damm. Bad Gyal va ser la protagonista del de 2023 i ara, l'estiu de 1978 i la música dels setanta són en els de 2024. La marca de cervesa ha tirat la vista enrere per la nova campanya Mediterràniament 'Estiu'78', que reviu l'èxit de la dècada dels setanta 'Yessir, I can boogie', de Baccara, una cançó que va ocupar durant setmanes la primera posició a les llistes musicals d'Europa, Estats Units i Mèxic.

L'anunci d'aquest any torna a recórrer a la nostàlgia i presenta la Maria, una jove que troba una col·lecció de fotografies de la seva àvia on hi ha una carpeta sota el títol 'estiu de 1978'. Encuriosida, la Maria torna a visitar els llocs que la seva àvia va fotografiar gairebé mig segle abans. Durant 3:49 minuts, el vídeo transporta l'espectador al passat i el present i compara l'experiència de l'àvia i la neta sota els cels estrellats i les aigües clares de la Costa Brava. Durant el viatge, la Maria coneix persones que fan que aquest estiu sigui el millor que ha viscut mai, igual que li va passar a la seva àvia l'estiu de 1978. Després de viure un seguit d'experiències, el vídeo acaba amb la Maria i la seva àvia de jove amb un somriure i la frase: "canviï el que canviï, que el que és important mai canviï".

Anunci Estrella Damm 2024
Foto: David Arquimbau
Anunci Estrella Damm 2024
Foto: David Arquimbau


La campanya ha estat dirigida per Claudia Llosa, que ja va col·laborar a les campanyes d'Estrella Damm de 2012, 2014 i 2018, i feta a partir de la idea original d'Oriol Villar, creador de ja emblemàtic concepte de la firma 'Mediterràniament'. Erik Messerschmidt, guanyador d'un Oscar pel seu treball a la pel·lícula 'Mank', també ha format part del rodatge com a director de fotografia. Després de mesos de treball, el vídeo ja es pot veure al canal de YouTube d'Estrella Damm i a les xarxes socials de la marca.

La tradició de gravar la cançó de l'estiu d'Estrella Damm en català i amb una versió en castellà, com per exemple les de Joan Dausà i Rigoberta Bandini, es va trencar amb 'El sol me da', la cançó de Bad Gyal de 2023 que es va utilitzar per a ambdues versions. Aquest any, la música de la campanya torna a sorprendre i, en lloc d'en català o castellà, és en anglès amb 'Yessir, I can boogie', de Baccara, versionada per Debbie. 

NO T'HO PERDIS: Les millors coses per fer gratis a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat