Notícies

Així serà musical d''El fil invisible', el popular conte infantil de Míriam Tirado que s'estrena aquest any a Barcelona

El Teatre Goya acollirà l'adaptació que han fet Alícia Serrat, Daniel Anglès i Víctor Arbelo, protagonitzada per Beth

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Presentació 'El fil invisible'
Teatre GoyaPresentació 'El fil invisible'
Publicitat

Si teniu canalla a casa, probablement haureu sentit a parlar del fenomen 'El fil invisible', el llibre infantil de Míriam Tirado que tracta sobre els vincles que ens uneixen amb els qui més estimem, i sobre com (sovint) les coses més importants són aquelles que no es veuen. Bé, doncs sapigueu que ara l’èxit s’ha traslladat al teatre en format musical.

Basat en el conte de Tirado, Alícia Serrat, Daniel Anglès i Víctor Arbelo es van posar per feina per crear la dramatúrgia 'El fil invisible. El musical', que ja s’ha materialitzat gràcies a la producció de la plataforma de projectes escènics per a la infància Viu el Teatre. L'obra és resultat de l’aportació de tots tres, tant en el text com en les lletres, passant també per la música. 

El repartiment de l’espectacle està encapçalat per la cantant i actriu Beth, juntament amb Alba Serrano, Aina da Silva, Rubén Albadalejo i Sergi Espina. Els intèrprets Javi Vélez i Marina Requero actuaran com a ‘swings’ (actrius/actors que s’utilitzen per cobrir diverses posicions dins del muntatge) dels personatges masculins i femenins de la funció, respectivament.

De moment, però, haurem d’esperar fins a finals de la tardor per poder veure l’espectacle. 'El fil invisible. El musical' es representarà a partir de diumenge 17 de novembre de 2024 al Teatre Goya. El que ja podeu fer és escoltar el tema principal de l’espectacle, obra d’Alba Serrano i de la discogràfica U98 Music.

'El fil invisible'

Durant la presentació de l’espectacle, que es va fer el 18 de juliol al Teatre Goya a porta tancada, l’escriptora Míriam Tirado va confessar sentir-se encantada de poder formar part de l’adaptació teatral de la seva obra. A més, va aprofitar per explicar com va sorgir la idea inicial del conte.

El cas és que un dia, banyant la seva filla, va notar-la nerviosa per l’inici de l’escola i per calmar-la va parlar-li d’aquest "fil que ens surt del melic i que ens connecta amb els éssers estimats amb un vincle irrompible". Anys més tard, la seva editora va encarregar-li una història que tractés sobre els vincles personals i de seguida va tenir clar que desenvoluparia ‘El fil invisible’.

Tirado va escriure el conte el 2019 i es va publicar el 2020. Des de llavors s’ha traduït a diverses llengües i ha permès ajudar a famílies d’arreu del món "a sentir-se connectades més enllà del temps i l’espai", va explicar. També va afegir que l’objectiu del conte és "ajudar a petits i grans i permetre que experimentin la sensació de saber que no estan mai sols". 

NO T'HO PERDIS: 50 llocs perfectes per anar amb nens a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona



Últimes notícies

    Publicitat