Notícies

Així són els nous còctels d'un dels millors bars del món (i ja els podeu tastar!)

El cocteler Giacomo Giannotti s'inspira en els grans misteris no resolts de la història per tornar a sorprendre'ns a glops

Iker Morán
Escrit per
Iker Morán
Periodista
El coctelero Giacomo Giannotti
Foto: Paradiso Paradiso
Publicitat

Un dimarts a les quatre de la tarda hi ha persones esperant per entrar a Paradiso. En realitat, el dia i l'hora no són dades gaire rellevants, perquè sempre hi ha cua. Aquest 'speakeasy' que any rere any apareix als primers llocs de la reputada llista de les millors cocteleries del món feta per The Worlds' 50 Best Bars, manté intacte la seva fama, i provar els glops de Giacomo Giannotti i el seu equip segueix sent parada obligada pels que passen per Barcelona.

Però per si algú necessita una excusa per tornar-hi, aquí en va una de bona: Paradiso ha renovat la seva carta. Quinze begudes componen el nou menú Mysteries of the World, que recorre a xarrups alguns d'aquests misteris no resolts de la història. Un fil argumental d'allò més suggerent que deixa anar la creativitat, no només de la beguda, sinó també de les espectaculars presentacions que són marca de la casa.

Còctel
Foto: ParadisoParadiso


La cara de sorpresa està assegurada quan arriba, per exemple, Enigma, un dels nous còctels que s'endinsa als misteris del cervell humà. Servit en un cap i amb un semifred de gerds i pi amb forma de cervell com a garnish de la beguda, té tots els punts per convertir-se en un dels èxits de la temporada. O, si més no, dels còctels més instagramejables.

La cuidada posada en escena, la frescor d'aquests glops llargs amb moltes capes de sabor, i aquests petits mossos que rematen cada copa i que elabora Matteo Ciarpaglino al Paradiso Lab són la fórmula d'èxit que es desplega al llarg d'aquesta carta.

Atlantide, amb base de ginebra, tocs marins i moneda de xocolata blanca, llimona i herbes -creada en col·laboració amb els germans Roca-, Tlaloc, una mena de versió de l'spicy margarida presentat en un jardí, o Nazca, que busca la inspiració maia amb brandi, llet de tigre i blat de moro, són algunes de les propostes més notables.

Còctel Enigma
Foto: ParadisoParadiso


Compte també les opcions sense alcohol, perquè el Milky Way és senzillament espectacular. Llums de colors, una gran copa de gel per prendre'l i els secrets de la galàxia a base de pera, cítrics i te Milk Oolong. Els likes estan assegurats.

Un darrer apunt important del món cocteler barceloní. El grup La Confiteria –al qual pertanyen Paradiso, Dr Stravinksky, Monk, Sips, Marlowe, Boadas, entre d'altres– celebra el seu desè aniversari aquest dijous 4 de juliol a partir de les 22.00 a sala La Paloma del Raval. Prometen còctels sublims (òbviament), música a càrrec de l’Axel Pi DJ de Sidonie i DJ Coco i molta festa. Els beneficis recaptats amb les entrades es destinaran a la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls. Les podeu aconseguir al seu compte d'Instagram (@grupconfiteria).

T'interessa la gastronomia? Inscriu-te a la newsletter mensual d'en Ricard Martín i rebràs contingut exclusiu sobre els millors restaurants i bars de Barcelona 

Últimes notícies

    Publicitat