Notícies

Alanis Morissette actuarà aquest estiu a Barcelona

La cantant canadenca és la primera artista que anuncia el Cruïlla 2025, juntament amb Thirty Seconds to Mars

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Head of Editors, Barcelona
Alanis Morissette
Foto: TicketmasterAlanis Morissette
Publicitat

Alanis Morisette havia de venir a Barcelona el novembre de 2021 per celebrar el 25è aniversari de 'Jagged little pill' (1995), el disc que li va valdre cinc premis Grammy i 30 milions de còpies venudes a tot el món, però el concert del Palau Sant Jordi es va cancel·lar. Per fi, sembla que les ganes acumulades que la canadenca vingués a cantar a la nostra ciutat –cosa que no ha fet des del 2008– es podran satisfer: ho farà al Cruïlla aquest estiu.

A més, no deixa de ser irònic que, essent 'Ironic' una de les cançons més famoses de la d'Ottawa, acabi celebrant el 30è aniversari del disc en comptes del 25è com tenia previst, però més val tard que mai. Per a més inri, el festival celebra la 15a edició, que es farà del 9 al 12 de juliol de 2025 al Parc del Fòrum amb dos primers caps de cartell confirmats: Alanis Morissette i Thirty Seconds to Mars, el grup dels germans Jared i Shannon Leto. 

Són molts els hits que van portar el pop-rock alternatiu de la cantautora al capdamunt de les llistes d'èxits de 1995. A banda d''Ironic', a 'Jagged little pill' hi havia 'Hand in my pocket', 'You oughta know', 'Head over feet', 'You learn', 'All I really want'... era un disc de 'hits', tot i que també en va continuar cultivant més endavant, amb peces tan emblemàtiques del seu repertori com 'Thank U', del 1998. De fet, ha anat publicant discos regularment, l'últim dels quals és l'experimental i meditatiu 'The storm before the calm', del 2022.  

Pel que fa a Thirty Seconds to Mars, emmarcats també en el rock alternatiu i tant o més populars (sigui per la seva música o per la faceta d'actor de Jared), faran passar pel festival la gira del seu sisè àlbum d'estudi, 'It's the end of the world but it's a beautiful day' (2023). Falta encara saber com estarà configurada la resta del cartell d'aquest 15è Cruïlla, però per ara la cosa promet.  

Com aconseguir les entrades

Si no us voleu perdre els concerts heu de saber que les entrades i els abonaments per al festival ja han sortit a la venda a cruillabarcelona.com i a seetickets.com. Tingueu en compte que Morisette actua el dissabte 12 de juliol i 30STM el divendres 11: els preus, ara mateix, van dels 70 euros per als dies solts als 130 euros l'abonament per als quatre dies de festival, passant pels 115 del cap de setmana.   

Escolta Caps de Cartell, el pòdcast musical de Time Out Barcelona!

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts del mes a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat