Notícies

Amaia anuncia el seu concert més gran a Barcelona (dates, entrada, preus i prevenda)

La cantant que va actuar al Primavera Sound amb Stella Maris, tornarà per presentar el seu nou àlbum d'estudi

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Amaia
Foto: Festival Mil·lenniAmaia
Publicitat

Fa una setmana, la cantant Amaia va anticipar el primer dels temes que compondran el seu nou projecte d’estudi, 'Nanai', en què experimenta amb ritmes de samba. La cançó, produïda per Ralphie Choo, és el tret de sortida del que serà el seu tercer disc. Però no és tot, perquè amb el nou repertori la seguiran també un nou xou i dos grans concerts en els quals presentarà el projecte.

A través del seu compte d’Instagram, la guanyadora de la novena edició d’Operación Triunfo, integrant del grup fictici Stella Maris, amb el qual va actuar al Primavera Sound, ha compartit un còmic vídeo en què intenta explicar detalls de 'Si abro los ojos no es real', el seu nou projecte. Tanmateix, diverses traves –intencionades– impedeixen que la cantant digui gran cosa i només desvela que 'Nanai' parla sobre tenir un somni lúcid. Al final del curt, i amb vista aèria, uns gràfics anuncien les dates de les dues actuacions: una a Barcelona i l’altra a Madrid.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por amaia romero (@amaia)

L’espectacle que Amaia oferirà a la ciutat suposarà el més gran que ha fet fins ara a Barcelona, ja que serà al Sant Jordi Club. Tanmateix, encara queda esperar una mica perquè actuarà el 21 de febrer de 2025.

Les entrades pel concert estaran a la venda al públic a través del web de baila.fm per un preu de 30 euros a partir del 27 de juny a les 12 h. Si es vol accedir a la prevenda, que serà dos dies abans, només cal registrar-se al newsletter de la cantant.

L’èxit de 'Nanai'

En tan sols set dies, el videoclip de la nova cançó d’Amaia ja acumula més de 250.000 visites a YouTube. Els dos minuts i mig que dura 'Nanai' conviden l’oient a endinsar-se en els somnis de la cantant a través de la seva dolça veu. I és que, el vídeo, dirigit per Tomás Peña i produït per Plaza by little Spain, mostra a l’Amaia transitant entre somnis estranys. A més, aprofita per fer referència al seu passat com a concursant d’Operación Triunfo: l’inici del clip mostra una caseta de nines on l’observen tota l’estona (recreant l’Acadèmia) i també ficciona l’actuació final del certamen, d’on en va sortir vencedora. 



NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2024 a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat