Notícies

Amaia anuncia un segon concert a Barcelona (dates, venda d'entrades i preus)

L'artista ha fet 'sold out' a la primera data de la gira 'Si abro los ojos no és real' a la ciutat

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Amaia
Foto: Instagram / @amaia
Publicitat

Després de penjar el cartell de 'sold out' hores després d'anunciar el concert a Barcelona el 21 de febrer de 2025, Amaia acaba d'anunciar una segona data al Sant Jordi Club un dia després, el 22 de febrer. L'artista pamplonesa ha esgotat totes les entrades de la seva primera actuació a la ciutat amb la gira 'si abro los ojos no és real' i ja ha posat les entrades a la venda pel seu segon concert a partir de 35 euros.

El misteri i Amaia van del bracet i els seus fans ja estan acostumats a no saber massa de la vida de la cantant ni de com seran els seus futurs projectes, i aquest cop no ha estat diferent. L'artista va estrenar el seu nou senzill 'Nanai' el passat divendres 14 de juny, una cançó romàntica i experimental amb videoclip inclòs. El curtmetratge repassa les diferents etapes musicals de l'artista a través d'una mena de somni surrealista, des del seu pas per l'acadèmia d'Operación Triunfo l'any 2017, programa que va guanyar, i 'Bienvenidos al show', un dels seus temes més coneguts. Tot i que el seu senzill es va estrenar fa uns dies, Amaia encara no ha donat més informació sobre l'estrena del nou àlbum ni com serà la gira.

Amaia i Barcelona

En el darrer capítol del pòdcast 'La pija y la quinqui', de Mariang i Carlos Peguer, Amaia va confessar que actualment viu a Barcelona amb la seva parella, el dissenyador gràfic Daniel 2000 i que està molt a gust a la ciutat. Pel que fa a la seva carrera musical, Barcelona també és una de les ciutats preferides per actuar de la cantant i, malgrat que l'últim cop que va oferir un concert a la capital catalana va ser l'any 2022, la vam poder veure fa unes setmanes a un dels escenaris principals del Primavera Sound en el paper de Cecília Puig.

Stella Maris, Primavera Sound 2024
Foto: Jordi Borràs / ACNStella Maris, Primavera Sound 2024

La pamplonesa ha donat vida a Cecília Puig, una de les germanes Puig Baró, l'aclamada sèrie 'La Mesías', de Javier Calvo i Javier Ambrossi. La producció ha traspassat la pantalla i Stella Maris, el grup musical fictici de la sèrie, ja ha oferit algunes actuacions a Madrid i Barcelona, i l'última va ser al Primavera Sound. "Mentre rodava 'La Mesías' també estava treballant en el meu projecte que ja no queda res perquè s'estreni", ha explicat Amaia al pòdcast. Tot i que encara no hi ha data oficial d'estrena del seu tercer àlbum d'estudi, la cantant ha avançat que hi haurà alguna col·laboració que donarà molt a parlar i que sorprendrà els seus fans.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2024 i 2025 a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Hivern

    Últimes notícies

      Publicitat