Notícies

Aquest bonic castell a prop de Barcelona acull una fira medieval aquest cap de setmana

L’esdeveniment oferirà visites guiades a l’edifici històric, així com espectacles, tallers i mostres d’ofici, entre d’altres

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Fira Castellet i la Gornal
Festes CatalunyaFira Castellet i la Gornal
Publicitat

Les fires medievals són d’allò més divertides, però si de més la postal que ofereixen té un castell de veritat, encara ho són més perquè s’hi pot 'performar' formar part de l’època. És el cas de la fira de Castellet i la Gornal, un poble a prop de Barcelona (a una hora en cotxe), que compta amb un edifici històric d’arquitectura romànica i gòtica com a protagonista visual: el castell de Castellet. 

Així, durant dos dies, el 8 i 9 de juny, els qui visitin el municipi podran gaudir d’un esdeveniment que els farà retrocedir en el temps per gaudir d’un ventall d’activitats, espectacles i actuacions ambientades en l’època medieval. La programació també contempla tallers i mostres d’oficis, així com parades d’artesans.

A banda, hi haurà activitats turístiques complementàries, com la passejada guiada pel Parc del Foix, divendres 7 de juny a les 18.30 h); el tast guiat amb Caram Caram, dissabte i diumenge al migdia, i les visites teatralitzades 'Castellet Encantat', dissabte i diumenge a les 11 i a les 18 h. Per gaudir d'aquesta ruta cal inscriure's prèviament a través del web de Castellet i la Gornal.

Visita guiada castell Castellet
Ajuntament Castellet i la GornalVisita guiada castell Castellet

El plat fort, però, serà el dissabte a les 22 h amb una representació de gran format: 'L’encanteri'. Aquest espectacle, especialment pensat pel Castellet medieval, barrejarà les acrobàcies, els malabars i equilibris, de forma teatralitzada. 

Finalment, la fira també oferirà una mostra enogastronòmica on es podran degustar vins, caves i escumosos de cellers locals i diferents productes de proximitat per tal d’apostar per la promoció econòmica i turística del territori. 

Per arribar a l’indret, l’organització de l’esdeveniment posarà a disposició busos llançadora gratuïts des de les zones d’aparcament habilitades a Clariana i Torrelletes. 

NO T'HO PERDIS: Què fer aquest cap de setmana a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat