Notícies

Aquest és el bar on va anar la famosa DJ Charlotte de Witte quan va venir a Barcelona

L’artista Floating Points també es va deixar veure al mateix local

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Bar Brutal
Foto: Monika FriasBar Brutal
Publicitat

Aquest cap de setmana passat, desenes d’artistes del món de l’electrònica es van congregar a Barcelona amb motiu de la celebració del Sónar. Aprofitant la visita professional, alguns d’ells van gaudir de Barcelona i de la seva gastronomia, i no van dubtar a compartir-ho a les xarxes socials. Així ho va fer la DJ i productora belga Charlotte de Witte que, a través del seu compte d’Instagram, va penjar un vídeo en què se la veia delectada per les especialitats del Bar Brutal

Ubicat al carrer Princesa 14, al Born, el Bar Brutal és a la vegada una botiga de vins naturals i ecològics, una taverna d’estil antic i un restaurant. L’oferta culinària, mediterrània i de temporada, consisteix en plats de poca temperatura: fumats, macerats, curats i marinats. Les protagonistes del local, però, són les 300 referències de vins (ecològics i biodinàmics) d’arreu del món de què disposa. Pel servei de menjar, al contrari que el de bar, cal reservar taula.

Bar Brutal
Bar BrutalBar Brutal

La DJ i part del seu equip que l’acompanyava van optar per degustar alguns plats de la carta. No sabem si van anar-hi abans o després de l’actuació del dissabte 15 de juny, en què de Witte va presentar el seu show 'Overdrive', però van brindar i celebrar, ja fos per l’èxit de la sessió o per donar forces a l’artista. 

Qui tampoc va dubtar a tastar el Bar Brutal va ser el productor musical i DJ Sam Shepherd, més conegut com a Floating Points. El mateix compte d’Instagram del local va compartir a través de les seves històries la visita de l’artista l'endemà que actués a l’escenari SónarPub, el dissabte 15 de juny. 

NO T'HO PERDIS: Els 100 millors bars de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat