Notícies

Aquest és el gelat que s'ha fet viral a TikTok i que ja es pot comprar als supermercats de Barcelona

Alguns dels vídeos provant-lo ja acumulen més de 800.000 reproduccions

Laia Jordà Sánchez
Redactora
gelat Nutella
Foto: Shutterstock
Publicitat

Sabem que pels fanàtics dels gelats, qualsevol època de l'any és bona per gaudir d'una de les postres italianes per excel·lència. Durant l'estiu, però, encara venen més de gust i moltes gelateries de Barcelona aprofiten per anunciar nous sabors. Ara, un dels gelats més virals a TikTok de les últimes setmanes ha arribat a Barcelona i a la resta de l'Estat.

Es tracta del gelat de Nutella, que es ven a la majoria de supermercats i hipermercats del país en format terrina per 5,99 euros. Segons ha explicat la companyia, el gelat està fet de dues grans capes de Nutella, que amaguen el gelat d'avellana i cacau amb trossos de la crema de xocolata amb una textura "suau i cremosa". El nou gelat s'afegeix a la gamma de Ferrero al costat d'altres gelats també molt demanats a xarxes socials, com el gelat de Ferrero Rocher, Kinder Bueno i Raffaello. 

Gelat de Nutella
Foto: Nutella

Un gelat viral a TikTok

Molts usuaris han penjat les seves reaccions en directe mentre tasten el nou gelat a TikTok i alguns dels vídeos acumulen més de 800.000 visualitzacions. "Mare meva, no puc esperar a tastar-lo", "quina meravella" i "quina bona pinta" són alguns dels comentaris més repetits, unes reaccions que contrasten amb d'altres, que asseguren que "per sis euros faig jo el gelat a casa" i "el gelat de nocciolata del Lidl és igual i més barat". Sigui com sigui, el nou producte de Nutella ha despertat la curiositat a xarxes i la companyia pretén que sigui "un dels més venuts de l'estiu".

TikTok s'ha convertit en una de les plataformes més utilitzades del món i en una molt bona eina per a promocionar nous productes, siguin de maquillatge, roba, complements, serveis i menjar. De fet, el gelat de Nutella no ha estat l'únic producte que s'ha fet viral a l'aplicació en els darrers mesos. Fa unes setmanes també va aterrar a Barcelona la salsa barbacoa de Barbie de la marca Heinz, una nova salsa vegana de color rosa que es pot adquirir als supermercats d'El Corte Inglés per 3,99 euros.

NO T'HO PERDIS: Les millors cafeteries de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat