Notícies

Aquest és l'horari especial del metro de Barcelona durant el cap de setmana de Sant Joan

El Tram, les línies de bus i Renfe també reforçaran el seu servei per la revetlla

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Metro de Barcelona
Foto: Shutterstock
Publicitat

Com és de costum, per la revetlla de Sant Joan, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) donarà servei de metro ininterromput. Aquest any, però, en coincidir la festivitat en dilluns, passarà una cosa extraordinària: el metro funcionarà 67 hores sense parar. Així, des de les 5 de la matinada del dissabte 22 de juny fins a les 12 de la nit del dia 24, el metro funcionarà de manera continuada. 

TMB també ha previst una ampliació excepcional amb dotze trens més de l’oferta habitual de servei entre les 21 h i les 5 h durant la revetlla. Aquest increment serà més significatiu a la Línia 4 en ser el recorregut pròxim a la zona de plates (i més concorregut pels usuaris): la cobertura extra s’allargarà fins ales 8 h del matí del dilluns 24. A banda, a les estacions de la Barceloneta, Ciutadella- Vila Olímpica, Bogatell i Llacuna, hi haurà un desplegament especial de personal d’atenció, neteja i seguretat.

Per la seva banda, el Tram també funcionarà sense parar durant el cap de setmana; les línies de Trambaix i Trambesòs començaran el serveu a les 5 h de la matinada del dia 23 i l’acabaran a mitjanit de dilluns 24. 

Pel que fa als Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), no preveuen ampliar el servei: dissabte funcionaran fins a les dues de la matinada i reprendrà el servei habitual la matinada del dilluns, a les 5 h. Les línies de NitBus de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, en canvi, reforçaran el seu servei, però no l’ampliaran. 

Els autobusos urbans tindran el servei habitual de dia festiu, tant diumenge 23 com dilluns 24, i els busos nocturns que serveixen a les comarques del Vallès Occidental, el Vallès Oriental, el Garraf, el Penedès, el Baix Llobregat i el Maresme, adaptaran els horaris i oferiran el mateix servei que les nits de divendres i de dissabte.

Renfe expandirà la seva oferta de transport amb 10.500 places addicionals i durant la revetlla reforçarà la capacitat habitual dels trens que enllacen la ciutat amb les localitats costaneres del Maresme, la Costa Brava i el Garraf. 

NO T'HO PERDIS: Sant Joan 2024 a Barcelona: tot el que cal per a la revetlla

T'interessa la gastronomia? Inscriu-te a la newsletter mensual d'en Ricard Martín i rebràs contingut exclusiu sobre els millors restaurants i bars de Barcelona 

Últimes notícies

    Publicitat