Notícies

Aquest famós grup de sushi obre un restaurant enorme al cor de l'Eixample

El xef japonès Naoyuki Haginoya és al capdavant de la cuina del grup, que té vuit restaurants entre Catalunya i Madrid

Laia Jordà Sánchez
Redactora
restaurant sushi Nomo
Foto: Instagram / @nomo.oficial
Publicitat

Barcelona és una ciutat meravellosa per tastar el millor sushi sense haver de viatjar cap al Japó. Des que el restaurant Tokyo Sushi aixequés la persiana l'any 1978, i malauradament ara la baixarà per sempre, durant gairebé 50 anys l'oferta gastronòmica japonesa a Barcelona només ha fet que créixer i n'hi ha opcions per a tots els gustos. Ara, la ciutat dona la benvinguda a un nou restaurant d'un famós grup de sushi que ja té alguns establiments a la ciutat. Nomo ha inaugurat un nou local a l'Eixample, al número 256 del carrer de Consell de Cent, un dels millors carrers del món segons Time Out.

L'enorme restaurant té 570 m² i capacitat per a 120 comensals que podran tastar les desenes d'opcions que inclou la carta de Nomo i on els productes locals són els protagonistes. Igual que en els altres vuit restaurants de la cadena a Catalunya i Madrid, l'oferta gastronòmica del de l'Eixample també ha estat liderada pel xef japonès Naoyuki Haginoya, conegut per les seves tapes japoneses, com la Sukiyaki Croquette, una croqueta japonesa de cua de bou, i sushi de tota mena, com el Spicy Tuna elaborat amb arròs del Delta de l'Ebre. El nou local de l'Eixample també tindrà una selecció exclusiva de yakitoris, una broquetes de pollastre que han estat elaborades exclusivament per a aquest restaurant.

restaurant sushi Nomo
Foto: Nomo Eixample
restaurant sushi Nomo
Foto: Nomo Eixample

Malgrat que hi ha plats signatura que estan disponibles tot l'any, depèn quan visiteu l'espai la carta inclourà uns o uns altres, ja que es renova de manera constant per assegurar la qualitat del producte de temporada i mantenir l'equilibri entre la tradició i la innovació. Però l'oferta gastronòmica no només inclou menjar, sinó que hi ha 15 referències de copes i més de 50 d'ampolles de denominació d'origen local i internacional i una col·lecció de vins pròpia sota el nom GN13. Els còctels d'autor també tenen un gran protagonisme dins la carta i, tot i que els podeu prendre després del menjar, també estan pensats per tastar-los durant l'àpat.

restaurant sushi Nomo
Foto: Nomo Eixample

Un disseny cuidat fins l'últim detall

La carta no és l'únic aspecte que està cuidat al mil·límetre, sinó que el disseny de l'interior del local tampoc li falta cap detall. L'espai ha estat dissenyat per Ricard Trenchs  de Trenchs Studio, que explica que "el concepte del nou restaurant Nomo neix de la voluntat de crear un espai que transmeti calma a través de la utilització de pocs materials, però que alhora generi una experiència càlida i sòbria". Totes les parets i sostres són d'estruc, el mobiliari de fusta color tabac, el paviment manté un estil rústic amb el gris com a protagonista i algunes parets inclouen rajoles vitrificades de color que fan que, malgrat que la gamma cromàtica neutral, no sigui un espai monòton.

restaurant sushi Nomo
Foto: Nomo Eixample



Algunes de les parets del restaurant també acullen diferents obres d'art signades per l'artista Esther Mir i que han estat elaborades especialment per al nou local de Nomo. La col·lecció 'Keshiki', que significa 'paisatges' en japonès, estan elaborades a partir de pàgines de llibres antics comprats a mercats de Tòquio que serveixen com a base on l'artista pinta figures rodones de diferents colors.  

NO T'HO PERDIS: Els millors restaurants japonesos de Barcelona

T'interessa la gastronomia? Inscriu-te a la newsletter mensual d'en Ricard Martín i rebràs contingut exclusiu sobre els millors restaurants i bars de Barcelona 

Més de menjars icònics

    Últimes notícies

      Publicitat