Notícies

Aquest restaurant de Barcelona és un dels més difícils per aconseguir reserva del món

La plataforma que ha elaborat el rànquing descriu el local com un lloc on "tothom vol experimentar l'increïble marisc mediterrani"

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Disfrutar (Eixample Esquerre)
Scott ChasserotDisfrutar (Eixample Esquerre)
Publicitat

A vegades reservar una taula a un bon lloc de Barcelona no és una missió fàcil, però si us hi esmerceu trobareu un bon lloc recomanable pel mateix dia. Però en alguns casos és missió impossible. I això està assegurat si es tracta del millor restaurant del món. El Disfrutar ha entrat dins la llista dels deu establiments més complicats del món per aconseguir una reserva, amb una llista d'espera de ni més ni menys que cinc mesos. Dojo, la plataforma de reserves de restaurants en línia, ha publicat la seva llista anual dels restaurants més demandats del món i el Disfrutar és l'únic de l'Estat dins el rànquing.

La plataforma descriu el local com "un lloc popular per als amants de la cuina" on "tothom vol experimentar l'increïble marisc mediterrani i els plats creatius que serveixen". Els seus tres xefs, Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch han aconseguit culminar l'ascens a l'Olimp de la gastronomia internacional amb plats d'avantguarda i creatius com la remolatxa que surt de la terra, litxi i rosa a la ginebra i pa xinès farcit de caviar Beluga. Gràcies a la seva proposta, el restaurant va aconseguir fa uns mesos la medalla d'or que els va coronar com al millor restaurant del món, una llista a la qual van entrar el 2018 directament en la 18a posició.

Restaurant Disfrutar
Foto: Iván Moreno

Aquesta és la llista completa dels 10 restaurants més complicats del món per aconseguir una reserva, segons Dojo:

1. Bank Tavern, Bristol, Regne Unit (quatre anys)

2. Damon Baehrel, Earlton, Estats Units (un any)

3. Masalawala & Sons, Nova York, Estats Units (sis mesos)

4. La Mesita de Almanza, Tierra del Fuego, Argentina (sis mesos)

5. Mesa 1, Punta de Mita, Mèxic (sis mesos)

6. Disfrutar, Barcelona, Espanya (cinc mesos)

7. The Fat Duck, Bray, Regne Unit (quatre mesos)

8. Noma, Copenhaguen, Dinamarca (tres mesos)

9. The Cove Club, Londres, Regne Unit (tres mesos)

10. Brae, Birregurra, Austràlia (dos mesos)

Un restaurant amb només set taules

El restaurant que encapçala el rànquing es tracta d'un petit pub situat al centre de Bristol i, amb només set taules, és el restaurant més complicat del món per aconseguir una reserva, amb una llista d'espera de quatre anys. Però, que té d'especial Bank Tavern? Doncs bé, malgrat que nosaltres no hem tingut el plaer de tastar-la, tothom parla meravelles del seu plat de carn dominical fresca i local, dels quals només serveixen 160 racions per sopar a la setmana. Això sí, si us animeu a fer la reserva, el menú serà diferent d'aquí a quatre anys, ja que canvia sovint. A més, si sou vegetarians també hi ha algunes opcions sense carn que agraden molt als clients.

NO T'HO PERDIS: Els millors restaurants de Barcelona 

T'interessa la gastronomia? Inscriu-te a la newsletter mensual d'en Ricard Martín i rebràs contingut exclusiu sobre els millors restaurants i bars de Barcelona 

Més de menjars icònics

    Últimes notícies

      Publicitat