Notícies

Aquest restaurant de Gràcia de tota la vida tanca (però encara sou a temps d’anar-hi!)

El 21 de juny serà l’últim dia que el local estarà obert

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Goliard
© Maria DiasGoliard
Publicitat

Aquesta setmana vam viure com un bar històric de la ciutat abaixava les persianes per sempre. Després de 109 anys operatiu, el Bar Versalles es va acomiadar a causa del lloguer mensual de 10.000 euros, del que no podia fer front. Ara, dies després i sense haver-nos recuperat d’aquesta pèrdua, hem sabut que un altre mític de Barcelona també ha anunciat que tancarà.

Es tracta del Goliard, un restaurant ubicat a la Vila de Gràcia, que a través de les seves xarxes socials ha anunciat que plega. Fa 23 anys que el restaurant ocupa el local del carrer del Progrés, 6, i amb el temps s’ha consolidat com una referència del barri; per la seva curosa oferta gastronòmica, però també perquè el seu passatge és un punt molt popular dels tradicionals guarnits de Festa Major. 

Goliard
© Maria DiasGoliard

L’anunci del tancament, compartit per Instagram, ha donat les gràcies a totes aquelles persones que durant més de dues dècades han gaudit dels seus dinars i sopars, i també ha fet saber als seguidors que encara oferiran àpats fins al pròxim 21 de juny. Així, si encara no heu tastat el Goliard, sou a temps de provar el seu menú diari (de dimarts a divendres migdia) per 19,80 euros o el menú degustació per 32 euros. També, la seva carta ofereix una gran varietat de plats com vieires a la planxa a la llimona amb cruixent de pernil, bacallà i patata confitada gratinat amb allioli d’all escalivat o cassoleta de sípia guisada amb ceba i sobrassada.

NO T'HO PERDIS: Els millors restaurants de Gràcia

T'interessa la gastronomia? Inscriu-te a la newsletter mensual d'en Ricard Martín i rebràs contingut exclusiu sobre els millors restaurants i bars de Barcelona 

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat