Notícies

Aquesta aerolínia sorteja 7 vols dobles des de Barcelona als Estats Units o Xile

Amb motiu del seu setè aniversari, també ofereix vols a Amèrica des de 107 euros

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Avió Level
LevelAvió Level
Publicitat

Les celebracions d’aniversari són més divertides si es comparteixen, per això l’aerolínia amb base a Barcelona, Level, ha decidit involucrar els seus clients per festejar-ne el setè. La companyia ha preparat una sèrie de promocions i sorpreses centrades en la seva activitat principal: volar. El naixement oficial de Level va ser l’1 de juny, per això les recompenses estaran actives durant tot el mes.

D’entre les promocions, la que més destaca és el sorteig de set vols dobles a alguns dels seus destins: Miami, Boston, Los Angeles o Santiago de Xile. La persona que s’emporti el regal podrà escollir on volar i travessar l’atlàntic des de Barcelona; en cas que els vencedors resideixen a Amèrica, podran optar a guanyar un vol cap aquí. Per participar en la rifa, cal estar subscrit a la newsletter de Level abans del 24 de juny; podeu fer-ho a través del seu web. Els set guanyadors seran escollits de manera aleatòria durant el mes de juny. 

Continuant amb les celebracions de l’aniversari, la companyia també ha llançat una nova campanya limitada amb tarifes exclusives a destinacions dels Estats Units des de Barcelona: els 'Flydays'. El bitlles amb preus especials ja es poden adquirir a la web de Level i inclouen ofertes com trajectes de Barcelona a Miami, Boston o Nova York des de 107 euros per viatge. 

En aquests set anys, Level s’ha consolidat com l'operador de transport de passatgers de viatges comercials de més de sis hores líder en l’aeroport de Barcelona-El Prat: ha transportat 2,5 milions de persones, ha operat més de 8.600 vols i ha recorregut prop de 80 milions de kilòmetres. Actualment, la companyia opera en set destinacions diferents (Miami, Nova York, Boston, San Francisco, Los Angeles, Buenos Aires i Santiago de Xile) i té sis avions, flota que preveuen incrementar en vuit unitats de cara al 2026. 

NO T'HO PERDIS: 29 escapades molt a prop de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona



Últimes notícies

    Publicitat