Notícies

Aquesta atracció turística de Barcelona és la més popular d'Europa el 2024

Un estudi ha revelat que el monument acumula més de 2,2 milions de cerques mensuals a Google

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Ciutat de Barcelona
Foto: Shutterstock
Publicitat

L'arquitectura de Barcelona és reconeguda a escala mundial i és un dels principals motius pels quals la ciutat és una de les més turístiques del món. Barcelona és coneguda mundialment com la capital del modernisme i el seu principal representant, sens dubte, és Antoni Gaudí. L'arquitecte va dissenyar alguns dels edificis més emblemàtics de la ciutat en l'actualitat, com la Casa Batlló i el Park Güell, però l'obra de la seva vida i la més destacada és la Sagrada Família. La Basílica acull milions de visitants cada any i després de ser reconeguda com una de les cinc millors atraccions turístiques del món, ara també ha estat anomenada com la més popular d'Europa d'enguany.

El darrer estudi d'Italki, una la plataforma d'aprenentatge d'idiomes en línia, ha valorat la impressionant arquitectura, la història i l'encant mediterrani de la Sagrada Família i l'ha catalogat com l'atracció turística més popular del continent. La plataforma ha analitzat la popularitat de centenars de punts turístics europeus segons el volum de cerques a Google i les dades a les xarxes socials, i la Basílica de Gaudí s'ha endut l'or amb 2,2 milions de cerques mensuals a Google, 2,9 milions de publicacions a Instagram i 87.000 publicacions a TikTok, totes etiquetades amb #sagradafamilia.

Sagrada Família
Foto: Instagram / @basilicasagradafamilia

La plata ha estat pel rellotge més famós del món. El Big Ben, situat al cor de Londres, s'assegura la segona posició com l'atracció turística més popular d'Europa amb 1,5 milions de cerques mensuals a Google, 3,5 milions de publicacions a Instagram i 108.000 publicacions de TikTok. Londres també s'ha endut el bronze amb el London Eye, una roda de fira gegant amb unes vistes privilegiades de la ciutat que acumula un milió de cerques mensuals a Google, 3,5 milions de publicacions a Instagram i 126.000 publicacions de TikTok. Aquestes són les 10 atraccions turístiques més populars d'Europa de 2024, segons Italki:

1. Sagrada Família, Barcelona

2. Big Ben, Londres

3. London Eye, Londres

4. Buckingham Palace, Londres

5. El Coliseu, Roma

6. Blue Lagoon, Grindavík

7. L'Acròpolis, Atenes

8. Museu del Louvre, París

9. Stonehenge, Wiltshire

10. Plaza Mayor, Madrid

Les atraccions turístiques més fotogèniques del món

A més de conèixer la història dels diferents monuments, edificis i punts turístics de cada lloc que es visita, molts també aprofiten per fer algunes fotografies per penjar a Instagram i compartir amb els seus amics i familiars. Per ajudar a tots aquells a la recerca de la foto perfecta, Italki també ha analitzat quines són les atraccions turístiques més fotogèniques del món segons el nombre de 'posts' d'Instagram i vídeos de TikTok on apareixen. Per a sorpresa d'alguns, la Torre Eiffel no ha ocupat la primera posició d'enguany, sinó que ha passat a la segona superada pel Burj Khalifa, a Dubai, amb més de 7,9 milions de publicacions d'Instagram i 1,4 milions de publicacions de TikTok etiquetades amb #burjkhalifa.

 Burj Khalifa Dubai
Foto: Shutterstock/Burj Khalifa

La Torre Eiffel de París s'ha endut la medalla de plata amb més de 7,7 milions de publicacions d'Instagram i 340.000 publicacions de TikTok etiquetades amb #eiffeltower. El bronze ha estat pel parc més famós del món, Central Park ocupa el tercer lloc amb 8,2 milions de publicacions d'Instagram i 220.000 publicacions de TikTok etiquetades amb #centralpark. Aquestes són les 10 atraccions turístiques més fotogèniques del món, segons Italki:

1. Burj Khalifa, Dubai

2. Torre Eiffel, París

3. Central Park, Nova York

4. Times Square, Nova York

5. Cascades del Niàgara, Ontario

6. Grand Canyon, Arizona

7. London Eye, Londres

8. Big Ben, Londres

9. El Pont de Golden Gate, San Francisco

10. Empire State Building, Nova York

NO T'HO PERDIS: 15 maneres de gaudir de l'estiu a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat