Notícies

Aquesta ciutat prop de Barcelona celebra el Carnestoltes d’Estiu (amb premis de fins a 300 euros)

Els participants de la Rua podran competir en cinc categories diferents

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Carnestoltes d'Estiu
Ajuntament CastelldefelsCarnestoltes d'Estiu
Publicitat

Aquesta localitat costanera prop de Barcelona no en té prou amb només un carnestoltes l’any, per això, n’organitza un altre a mitjan any, amb l'objectiu que l’espera entre un i altre sigui més curta. Es tracta de Castelldefels, que el pròxim 27 de juliol omplirà els seus carres de festa, carrosses, música, animació i, és clar, gent disfressada. 

Feia deu anys que aquest Carnestoltes d’Estiu no se celebrava, però gràcies a la petició de la ciutadania i la resposta positiva de la regidoria de Festes de Castelldefels, la ciutat reprèn l’esdeveniment per fer gaudir tothom. 

L’activitat central del programa de la jornada serà la Rua, que la compondran les diverses comparses formades per aquelles persones, grups, entitats o establiments que ho desitgin. De fet, la inscripció és oberta a tothom fins al 14 de juliol a través del web de l’Ajuntament de la ciutat; l’únic requisit és que siguin formacions de cinc persones. La desfilada començarà a les 19 h i voltarà per tot el passeig Marítim acompanyada de música i animació. Un cop acabada la Rua, vora les 20.30 h, tindrà lloc el Concert de Fi de Festa

Però això no és tot, perquè els que participin en el Carnestoltes d’Estiu de Castelldefels també podran competir per diferents premis. El principal serà el de la millor comparsa, que s’endurà 300 euros de recompensa, però n'hi haurà quatre més amb altres remuneracions d’entre 250 i 300 euros: el de millor acompanyament musical, millor disfressa, millor carrossa i millor coreografia.

NO T'HO PERDIS: Les millors coses per fer el juny a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat